-
yaf bırak allanı seversen :D
doğuştan gelen bi yetenek o... hem ben beğenmiyorum scream vokalleri. çevre kirliliği
-
çığlık vokal.
-
evet. bilgilendirdiğin için sağol :D
-
abi beğenip beğenmediğini sormadım dikkat edersen yeteneksiz olsan bile çok çalışmayla başaramıyacağın hiçbişey yoktur
-
yaa bunu tam olarak anlatamam ama kendi yaptığım ladarıyla söyleyim; scream vokal ciğere, brutal vokal gırtlağa yüklenerek yapılıyo.. yukardaki arkadaşların da dediği gibi bol bol scream vokal dinleyip onlara ayak uydurmaya çalışarak en iyi verimi alabilirsin.. kendimden biliyorum :)
-
teşekkürler bayağı bi yardımcı oluyosunuz çalışıyorum ama ne kadar başarırım orası belli değil
-
ahuahkuahkuhaueha
abi hayatımda duyduğum en komik şeydi bu :D
süpersiniz
-
tamamen vokal range'i(aralığı) ile ilgili birşey eğer dinlediğinde örnek aldığın vokalistin çıktığı yere çıkabiliyorsan yetenek var demektir.ancak sesine zarar verme ihtimalin ço yüksek yukarıda komik yorumlar gördüm sesin kısılır alışırsın tarzı bunlar ses tellerine zarar verir doğru nefes tekniğine sahip olmak gırtlağa fazla yüklenmemek gerekiyor.her ne kadar literütürel bakımdan scream ve brutal vokal şan tekniği tarafından benimsenmesede(çünkü sese zarar veriyorlar)en azından iyi bir eğitimle sesinin en az zarar görmesini sağlayabilirsin.yalnız burda ayırdına varman gereken bir konu var screamden kasıt nedir.kirli bir seslemi yoksa temiz tenor tonda bir sesle mi söylemeye çalışacaksın eğer amacın clean söyleyip yüksek tonlardan söylemek ise falsetto tekniğini öğrenmen lazım aslına bakarsan kirli söylemek içinde falsetto gereklidir.tekniği kısaca açıklmak gerekirse bir vokalistin normal ses tonunda çıkamayacağı notayı vermesidir örn:kadın sesini taklit etmek gibi.umarım yardımcı olabilmişimdir.başarılar...
-
sağol gerçekten iyi açıkladın umarım başarılı olabilirim
-
hocam sese zarar gelmemesi için bal-yumurta gibi balgam söktüren gıdalarıda kullansak bir etkisi olur mu ?