-
arkadaşlar lütfen bu konuda bilginiz varsa yazın scream
-
kısaca Şöyle:
Kalın ve vurucu sesler için sert sessizler le başlayan kalın ünsüzler bi arada kullanılır.
Örnek:
RÖÖÖÖÖÖÖöööööööööööö!!!!!!!
yok kulak tırmalasın, Ormanda 10X Atilla Taş kuvvetinde gibi Olsun dersen
CAAAAAAAaaaaaaaaaaaa!!!! gibi
-
bi de
ciyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ve
ciyuv ciyuv var ki bunların yeri başka..
bence sen bi seymour dsuncan screamin' demon al o kendisi bağırıyo :)
-
durmadan ayı gibi böğür bi süre sora sesin kısılcak falan devam et bi 6 ay öyle alışcak ses tellerin sonra gittikçe çığırmaya başlıycan ve birde bakmışsınki scream yapıyon.
-
parodi
At The Gates'in scream boğası Tomas Lindberg yolda yürürken karşıma çıkar, kendisinin büyük bir hayranı olduğum için de bir konuşma ve imza alma isteği başgösterir.
AG: Hi Mr.Lindberg, i am Aria GalaCtiCa,one of your biggest fans. Could you sign thi...
TL: HİİİAAAAAYYYMMMM TOMAS LINDBERGGGGGİYAAA.
AG: (elimde kağıt kalem) pıssss
TL: AND THİS İSSSAAA MY FUCKİNG GUTTURALLLLLAAHH.
AG: the person you have called can not be reached at the moment, please try again later
-
Chuck Schuldiner ile röportaj :
Noryth : Sayın Schuldiner , öncelikle toprağınız bol olsun.İnsanlar şunu çok merak ediyorlar ; öyle hönküre böğüre mükemmel sesler çıkarıyorsunuz , nasıl çalıştınız bu sesleri çıkarmak için ?
Chuck : Valla gozüm , içki içtim , sigara içtim , gırtlağın içine ettim.Sonra baktım ; normal konuşamıyorum.Dedim bari böyle söyleyeyim şarkı.Zaten en sonunda beyin hücreleri isyan etti filan , şimdi bu haldeyim.Kıssadan hisse , sigara içmeyin.Şimdi git , Jimi Baba ile takılıyorum ben.Blues rockz !
Rahat uyu Chuck...
-
haha iyi hoşta profesyonel anlamda bilen varmı kardeşim bakın türkiye bi scream vokalist kazanacak lütfen
-
ne kazanacak :D
-
neye takıldın abi ya kelime ayrıntılarını bırakın size güvendim vardır garajda dedim pöööh hale bak
-
talisman madison dinle ezberle taklit yapmaya çalış ben onunla öğrendim diyebilirim zorlar ilk başlarda sonra yapıyo bulursun kendini