Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica TUTKUSU

• Aria GalaCtiCa • 2 Ekim 2006 22:14 • #514773
    Uysun ya da uymasın o da artık bir METALLICA ve onu da bağrımızına bassmalıyız arkadaşlar

Sen bas canım, benimkisi dolu
  • Rock_forever • 8 Ekim 2006 15:35 • #514992
    hertürlü basarım ben yavrum !!!!!!!!!!
  • Necrophilliac • 8 Ekim 2006 17:57 • #515001
    Ne acayipsiniz ya.. İş mi yani bu yaptığın..
  • Mahart • 8 Ekim 2006 20:10 • #515004
    METALLİCA MI SİZ Mİ?

Metallica bir zaferdir metallica yaşamda melodidir ama metallica yanlızca bi gruptur.Evet bende müziklerini dinledigimde içimde birşeyler hissediyorum ama şu bi gerçek ki zafer onları zaferi.Yani herkes kendi zaferiyle övünsün.Kızmayın ben yanlızca size diyorum ki sizde birşeyler başarabilirsiniz Artık zamanı gelmedi mi Mangasından dumanından ne bilyim daha nesi varsa ondan artık kurtulun.thrash heavy ne diyeyim bunların vakti.Ama bunları biz yapcaz gençlik yapcak. Ama bizim gençlik basitlik peşinde.Bareyi basan piyasa şarkıların hepsini nerdeyse çalıyor.Bu da soloyu o da enstrumanda kaliteyi o da günü birlik parçaları doguruyor. Gençler dostlar artık hazır mıyız bir de artık bir dünya markası olcak şarkılar yapcaz. Larsını Jamesini kirkinü robertini dinle kendini müzigini çiz.

Metallica hayatsa ben kendime yeni bir hayat çizerim.Kimse benim hayatımda hayat bulmasada...
  • Necrophilliac • 8 Ekim 2006 20:58 • #515006
    METALLİCA MI SİZ Mİ?

Al işte yorum dediğin budur ya.. Adam tertemiz yorumunu yapmış, grubunu desteklemiş.. Bende bir nebza arkasındayım.. Teknik seviyesi yüksek(burada kastım sadece Metallica değil) gruplar dinleyelim arkadaşlar.. Ben müzikal olarak pek bulmam arkadaşlar Metallica'yı, ama bir nesil bu grupla büyüdü, saygı duymak lazım.

"Metallica hayatsa ben kendime yeni bir hayat çizerim.Kimse benim hayatımda hayat bulmasada..." Ne kadar güzel ya, gerçekten bir grubun aşkını bu kadar güzel anlatmak.. Bravo.. Örnek bir kullanıcısın bence..
  • sadecemüzik • 8 Ekim 2006 21:48 • #515009
    Hay Metallica kadar taş düşsün başınıza!