Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dumanı Özleyecek miyiz?

• barbaric21 • 17 Ekim 2006 12:12 • #515554
    Grup 10 kasım cuma Taksim Yeni Melek'te vereceği final konseriyle askere gidecek 6 ay konser veremeyecek bu süreçte grubun yokluğunu hissedecekmiyiz?
  • fibonacci • 17 Ekim 2006 12:48 • #515556
    Hmm. Bilmem. Sen özleyecek misin?
  • calista • 17 Ekim 2006 13:55 • #515558
    asla etmicez tabi onların sahne performansaları hep özlenir hatta onları izlerken bile daha bi sonraki konseri düşleriz ama onun şarkıları ve o kaanın muhteşem sesi bunu kapatabilecek güçte
  • vovin35 • 17 Ekim 2006 14:56 • #515563
    Ama böyle kelimelerde ağza hiç yakışmıyor ki..Hele birde bu Duman gibi saygi duyulasi bi grup olunca hiç hoş olmuyor
  • narkozz • 17 Ekim 2006 16:01 • #515564
    Ne özlemesi be allah onu askere alandan razı olsun en azından bir süre eşşek anırtısı dinlemeyeceğiz. Kulaklarımız ve kafamız rahat edecek.

her zaman söylerim düşünce ne olursa olsun yoruma açık bir forumda başkalarının saygı duyup beğendiği şeyler hakkında bu derece kaba sözler söylenmez. lütfen saygılı olalım. iyi veya kötü düşüncenizi saygılı bir dille anlatın arkadaşlar. hepimiz aklı başında insanlarız bunu ancak çocuklar yapar..

duman'ı özleyecek miyiz??
    kendi adıma evet özleyeceğim ama o 6aylık süre içerisinde de albümlerini dinler kendimi avuturum..
  • baltalı ilah • 17 Ekim 2006 16:24 • #515569
    Bu tavrınız Fransayı bile geride bırakır. Sizin seviyor olmanız bizim düşüncelerimizi anlatmamıza engel olmamalı. Küfür edersek ozaman haklı olabilirsiniz ama düşüncelerimizi küfür etmeden Bir Türk atasözüyle özetledik.
  • narkozz • 17 Ekim 2006 17:02 • #515570
    Bu tavrınız Fransayı bile geride bırakır.
    konusmalara dikkat edilmesi gerektiğini söylemiştik. forumda tartışma çıkarmaya çalışan insanlardan pek haz edilmez.

Sizin seviyor olmanız bizim düşüncelerimizi anlatmamıza engel olmamalı

e biz sana düşüncelerini anlatma demiyoruz farkettiysen yoruma açık bir forumda düşüncelerini aktarırken kelimeleri daha dikkatli seçmeni önerdik.
    bu arada hangisi Türk atasözü??
  • M_M_M • 17 Ekim 2006 17:12 • #515571
    dumanı özler miyim EvET özlrim çünkü ben onun daha önce arkadaşımın dediği gibi eşek anırtısı( bu kelime hoşuma gitti ) gibi çıkan seslarini çok seviyorum ama konser olmasada benim konser çekimlerim var haha onları izler avunurum :)
  • sadecemüzik • 17 Ekim 2006 17:26 • #515572
    konusmalara dikkat edilmesi gerektiğini söylemiştik. forumda tartışma çıkarmaya çalışan insanlardan pek haz edilmez.

Bunu okuyunca aklıma Garaj kuralları geldi. Bekçi gibi konuşmuşsun. :))

Valla ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Neden mi? Grup dağılmadığı için! Başlığı okuyunca bir an Duman denen grubun ebediyen ortadan kalktığını düşünmüştüm. Ne yapalım altı ayla idare edeceğiz artık. Keşke uzun dönem yapacak olsaydı askerliğini. Neyse, Allah hayırlı tezkereler nasip etsin. Kim bilir, belki askerden döndüğünde elini ayağını çeker bu işlerden. Bir ümit işte... :))
  • narkozz • 17 Ekim 2006 17:35 • #515573
    bende kendimi öyle hissettim ya sorma :)