-
Dinlemiyorum.Sanmam özleyeceğimi.
-
valla ya askerden sonra keske bı daha hıc bulusmasalar da rock ın onunden bole sarhos bı tas kalkmıss olsa
-
eskiden çok dinlerdim artık pek dinlemiyorum özleyeceğimi sanmam..
-
Bence orduda kalıp uzman çavuş falan olsun böyle topluma daha faydalı olur. Müzik ona göre birkaç gömlek fazala büyük. Şimdi narkozz bunada kızabilir nede olsa yeni garaj bekçisi kendisi. Ne konuşulması gerektiğine o karar veriyor. düşüncesine uygun yazmayanları uyarıyor.
-
her zaman söylerim düşünce ne olursa olsun yoruma açık bir forumda başkalarının saygı duyup beğendiği şeyler hakkında bu derece kaba sözler söylenmez. lütfen saygılı olalım
sevenden fazla sevmeyen var gibi ?
sanki adamlar hergün mahallenizde konser verip her hafta başı albüm çıkarıyoda çok özleyeceksiniz...
-
6 ay sonra izleriz gene işte...
-
yoo hiç d etınmam yani.. varlığı yokluğu bir gereksiz grup.
eskiden iyilerdi. şimdi samimiyetsizler.
askere alınınca belki öğrenir kaan sahneye çıplak çıkmanın ayıp olduğunu:P:P
-
ben bir duman fanı olarak onlar gelinceye kadar
bir kadın çizeceksin onun gibi bırakıp gitmeyecek saklayıp gömeceksin kimseler sevemeyecek şarkılarını dinliycem onları çok özlücem :((
-
Askerdede çıplak gezerse ona gerekenin yapılacağına eminim. Aylarca kadın yüzü görmeyen adamlar sanırım bu durumla ilgilenirler.
-
Bende aynı şeyleri düşünyorum başlığı gördüğümde grup dağıldı diye ilginç bi mutluluk kapladı sonra 6 aylık bi rahatlama hissiyle bitirdim olayı...Bu kadar kötü bi sese neden katlanıyosunuz bilmiyorum...Bir iki şarkısı dışında özlemeyle ilgili hiç bir duygum yok duman a karşı...