-
aslaa!
neden silindi yazdıklarımızın bi coğu ya??
bende saygılarımı yolluyorum yönetime içten içten!
-
aslaa!
"Geyik" kategorisine sokulan yazılar siliniyor hemen. Üyeler forumda sohbet edemez bu şekilde , yoksa kırmızıyla boyanıyoruz. Böylece yeni garajdaşlarla tanışamıyoruz , özel mesaj atıp da "abaza üye" denilen kesimle karıştırılmak istemediğimiz için de kötü oluyor tabi. Sonra da vs vs vs... Bu geyik standartları konulamadı bir türlü zaten... Hala tam alışamadım...
-
isim:
sadece müzik
son derece anlamlı ve güzel mesajlar veren bir
isim
yazdığı mesaj:
Ölmediyse bile ben öldüreceğim. Yeter yahu!
... Tarzlar arası ırkçılık...
İşte yazılan mesaj ile nickin çatışması diye buna derim ben; bakalım hangisi kazanacak...
-
aslaa!
ne yazınca Geyik olduğunu anlıyorlar ??
-
aslaa!
Belli bir standardı yok , ben de bilmiyorum ,neyse konu daha fazla sapmasın , özel mesaj atarak yaz cevabını bu sefer =)
-
aslaa!
METAL ÖLÜR MÜ BEA... valla bence hiçbir müzik türü ölmesin... çünkü pop falan insanı güldürüyo yaa...onlar da müziğin tadı tuzu biberi =P
-
Mesajın yazılış amacını anlamamış bir zat: Aria GalaCtiCa... Ben müziğe değil topic'e tepki verdim. Orta birinci sınıftan lise sonuncu sınıfa kadar dinlediğim, hala ara sıra dinlemek suretiyle hayatımda yer verdiğim bir müzik türüdür metal müzik. Bilmem anlatabiliyor muyum ve bilmem neden bu kadar çok ve çabuk gaza gelip olur olmaz her şeye bir yorum getiriyorsunuz.
-
... Tarzlar arası ırkçılık...
Irkçılık muhabbeti de Garaj üyelerini bir hayli sarmış bu arada.
Herkes kendine baksın!
-
Ölmediyse bile ben öldüreceğim. Yeter yahu!
O zaman bir dahaki sefere daha açık yaz, zira bu yazdığın otomatikman başlığa cevap olarak yazıldığı için yanlış anlamalara mahal bırakıyor. Bir dahaki sefere daha açık yaz, arada kopukluk olmasın, gereksiz tartışmalar da yaşanmasın...
-
Başüstüne! Yeterince açık olduğunu düşünüyorum. Açıklamama gerek kaldığına bile inanamıyorum. "Yeter yahu!" diye bir bıkkınlık ifadesi var sözün sonunda. Ayrıca merak etme; "Yeter artık böyle saçma topic'ler açmayın!" gibi bir şeyler yazmam da bir şeyi değiştirmezdi. Biri çıkıp yine çelişki arayışı içine girerdi. Tartışmaktan ziyade birilerini alt etme isteği insanların içine işlemiş.