Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

PEKİ METAL ÖLDÜ MÜ???

• delik beyin • 22 Ekim 2007 23:51 • #532013
    Yaşasın Emokidler kahrolsun metalciler

artık emo zamanı hacı emo kızlar da çok revaçta..
  • metallionmert • 27 Ekim 2007 16:40 • #532087
    metal başladığı gibi sürüyor dünyada binlerce grup var hele bi de metallica çıkınca ohoho metal bizi toprağa gömer.İnanınki metallica olmasaydı ülkemizde tanınmazdı
  • duygumm333 • 27 Ekim 2007 16:55 • #532088
    elbette ölemedi ve ölmeyecek bir müzik türüdür METAL!!!biz metal dinleyicileri olarak misyonerliğe devam edersekte bitmeyecek!inanın bua.ve metallionmert sana katılıyorum metallica olmasaydı ülkemizde tanınmayacaktıııı...
  • metallionmert • 28 Ekim 2007 20:28 • #532131
    metal ölürmü ya metalin ölmesi için metallicanın işi bırakması ve metallicanın şarkılarını bırakması gerekir.bu da imkansız.black sabbath bile yeni albüm yapıyor
  • valequendil • 4 Kasım 2007 12:34 • #532189
    ölmek üzere gerçek metali yaşatan bizler olmasak...metalden neyi kastettiğinize bağlı tabii benim bahsettiğim..Manowar Pantera Megadeth Metallica açıkcası Heavy/Glam/Thrash..yoksa diğerleri şu an yaşıyolar asıl dönemlerini onlar ayakta ama gerçek metel bitmek üzere üzülerek farkındayım ve söylüyorum
  • ZIMBA SAKAL • 7 Kasım 2007 09:55 • #532204
    metal ölmedi ama ölmek üzere metal müziği dinleyen ve yapanlar azaldı metal müziğini daha entel dantel bişilere çeviriyolar mesela metalin içine ıvır zıvır şeyler katıyolar vokalleri değiştiriyolar neydi o dalganın adı vıcık vıcık ötüyo ya onu felan ekliyolar bozdular ya işi cıvıttılar ama cover ayrıdır tabide demek istediğim metalin içine yeni tarz koyuyolar işde felan feşman
  • merem • 7 Kasım 2007 13:30 • #532206
    hayır asla biz ve bizim gibiler ölmedikçe metal müzik son kişi ölünceye kadar devam edecektir