-
Arkadaşlar intihar ya da normal bi şekilde ölmüş müzisyenlerden hangi biirinin tekrar yaşamasını isterdiniz?
-
YAVUZ ÇETİN
-
Maria Callas, Mozart ve Bach. Keşke istemekle olsaydı. Dirilmelerini beklemek anlamsız. Öbür dünyada nasıl olsa karşılaşacağız.
Mozart'ın parasızlıktan kimsesizler mezarlığına gömülmesi ve doğal olarak mezarının yerinin bilinmemesi, içimi en çok acıtan şeylerden biridir. Eminim ki, şu anda her nerdeyse hakettiği konumdadır.
-
jim morrison
janis joplin
jimi hendrix
syd barret
john lennon
...
-
john lennon
george harrison
liste uzadıkça uzar ama aklıma ilk onlar geldi...
-
cliff ölmeseymiş yazık metalikaya acıyorum ondan yani ha bir de cobain onunda başka numarası varmı öğrenirdik yazık oldu vallahi
-
George Harrison(beatles);--> 2001 de kanserden öldü....
Stu Sutcliff;-->10 nisan 1962 de beyin kanaması sonucu öldü
Brian Epste in(the beatles'ın menajeri).;-->1967 de aşırı dozda uyku ilacından öldü
John Lennon;(beatles)-->suikast e gitti 8 Aralık 1980 de birisi Bay Lennon diye bağırıyor kim olduğuna bakmak için döndüğünde vuruluyor sonra vuruldum diye bağırarak kapıcı odasına kadar sendeleyerek gidiyor bir polis aracı onu hastaneye götürdü ama Lennon çoktan ölmüştü
John Bonham (Bonzo);-->1980 yılının 25 eylül günü çok fazla içtiği bir gecenin ardından kendi kusmuğunda boğularak öldü
Tim Buckley;(phantasmagoria in two'yu soyleyen sahis)-->29 Haziran 1975 de eroin ve morfin karışımını kokain sandığı için burnundan çekip ölecekti
Jeff Buckley(tim bucley'in oğlu)-->Nehirde boğularak öldü
-
george,2001de kanserden öldü.
-
750.000 Kere Anketlerde Tartışılmış Bir Konu Tebrikler Aynı Muhabbetlerden Sıkıntı Geldi Artık
-
sağol kardeş... şimdi düzeltip yazıyorum ...