Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system of a down

• Rock_forever • 8 Kasım 2006 17:46 • #517004
    sen yenüsün galibaww !!! :P
  • _one_ • 8 Kasım 2006 21:04 • #517021
    hoca duyarlısın guzel ama bız tepkımızı daha onceler cok sert bır sekılde gosterdık.sende yılma devam et...
    soad dınlemektense sokagın gurultusunu dınlerım..........
  • SlipknotSlave • 8 Kasım 2006 22:12 • #517026
    al bari oficial fanı ol www.myspace.com/kedikumu abartmayın o kadarda :)
  • HereticSlave • 8 Kasım 2006 23:05 • #517027
    yavrucum kim gaza getirdi seni?
  • voja • 12 Kasım 2006 03:25 • #517169
    kimse gaza getirmedi sen merak yapma ... ama senin atatürk sevgin bukadar senin ve sen gibi düşünen hipi takımı yüzünden bu gün 3. dünya seviyesi haline geldi bu türkiye... ha ayrıyetten sakın bida yavrucum deme...
  • SyS_fountain • 12 Kasım 2006 03:50 • #517170
    sana bisey sorcam cok ciddiyim atatürk sevgisi nasıl bisey merak ediyorum benim icimdekiler senin tabir ettigin atatur sevgısınden mi yoksa saygı ve sükrandan mı ibaret
  • HereticSlave • 12 Kasım 2006 06:28 • #517173
    aferin canım yıllardır tanıyosun zaten beni atatürk ve vatan sevgim, milli bilincim, siyasi görüşlerim hepsini ezbere biliyosun o yüzden hepsini yazabiliyosun burda..
  • Necrophilliac • 12 Kasım 2006 10:19 • #517174
    Eğer herkes seks ve içkiden başka bir şey düşünmeseydi çok daha mutlu 3. Dünya ülkeleri olurduk.Atatürk'ü herkes bir şekile seviyor(evet var bazı azınlıklar, boşverin gitsin) ama bu ülke bu halde, sorun SOAD'dan falan çok daha ciddi.İyi SOAD'ı öldürelim, Komünist/Ülkücüleri yok edelim, o zaman bu ülke daha mı iyi olacak?

Yok ya, iğrenç bir mesaj oldu, gerçekten kendimden utandım, silinirse(ki silinebilir sanırım) silinmeden önce bu tatsız mevzular yüzünden forumu rahatsız ettiğim için özür dilerim.Ama belirtmek istedim ki herkes hippi olsaydı, Dünya sandığınızdan çok daha güzel bir yer olurdu.
  • psychedelian • 12 Kasım 2006 16:29 • #517184
    senin o hippi diye aşağıladığın kesim vietnam savaşı gibi büyük bir ayıbı durdurdu bi araştır gel önce bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma yani bu arada Türkiyenin en büyük sorunu SOAD mış gibi davranamayın lütfen
  • Aria GalaCtiCa • 13 Kasım 2006 01:06 • #517198
    herkes hippi olsaydı, Dünya sandığınızdan çok daha güzel bir yer olurdu.

Bu sözün altına imzamı atarım, hatta atacaktım, tam da bunu yazacaktım, ama sen benden önce davranmışsın. Keşke herkes senin gibi rahatsız etse forumu...

SOAD'ı sallamamak Atatürk'ü sevmemek mi demek yani? Bu konu site dahil birçok yerde konuşuldu, tartışıldı, tepki göstermek isteyen gösterdi. Ama unutma, SOAD sadece bir müzik grubu, bir müzik grubu da kim olursa olsun bir ülkenin gündemini meşgul etmemeli. Bu adamların istediği de bu zaten, gündem yaratmak, bu vesile ile seslerini duyurmak. Bu hareketinle SOAD'ın istediğini yapıyorsun; çünkü adamların en son isteyeceği şey sallanmamak. Biz de bunu için yırtınıyoruz zaten, yavrucum...