Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system of a down

• violoncellist • 13 Kasım 2006 01:26 • #517199
    arkadaşlar, madem bu konu tartışıldı ve madem hepiniz bunu biliyorsunuz, o zaman neden hepiniz ısrarla aynı tip cevapları veriyorsunuz ki? 'bu topic 1000 defa açıldı yalnız!' ya da 'güzelim dön bir eski konulara bak' tarzı cevapları neden ürettikçe üretiyorsunuz? tamam anladık, tartışılmış.. konuyu açan arkadaş da açtığına açacağına pişman olmuştur muhtemelen zaten! hadi o görmedi konu geçmiş sayfalarda kaldığı için. peki siz neden verilmiş bir cevabı sürekli varyasyonlarıyla tekrar tekrar altalta yazma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum...

saygılar...
  • donald_cobain • 13 Kasım 2006 17:04 • #517220
    tabi tabi atatürk sevgisi yüzünden buralara geldik biz zaten atatürkü sev gerisine karışma abi yok böyle bişey ya tanrı değil sonuçta sevmediğin zaman kötülük gelcek başına senin yaptığına sinir oluyorum atatürkün yaptıklarını küçük düşüren tüm insanlara sinir olduğum gibi ya adam gibi anlayın artık övünmek bi s***e yaramıyor bişeyler yapmak lazım öyle boş boş konuşmakla olmuyor istersen atatürke cok derin saygı sevgi duy yaptıklarını yapmak istediklerini anlamadıktan-uygulamadıktan- sonra hiç bir halta yaramıyor her yıl 10 kasımlarda atatürkü anmak için amele gibi bekliyoruz ama atatürkün söylediği çağdaşlaşma yolunda bir adım bile hareket ettiğimiz yok(pardon hareket var yön yanlis) başımızdakilerdende belli zaten halk olarak neler yaptığımız neyse konu s.o.a.d.mış adamların kin duymaları hoş değil tabi zaten yaptıkları müzik türünede aykırı bence ırkçılık soykırım olmuş olsaydı bile kardeşim benim suçum ne benmi öldürdüm ya da ölmesinimi istedim allah allah ya asabiyim kardeşim...
    isyanım var ulaan
  • CRN_CRN_ME • 13 Kasım 2006 17:11 • #517221
    sakın ol lütfen ...saygılar..
  • Drive-MAN • 13 Kasım 2006 18:17 • #517223
    evet abı sen yenısın galıba ya adamlara yeterınce kufur ettık merak etme
  • DreaMorReaL • 14 Kasım 2006 07:21 • #517245
    yaw bu topic 1000 kere acildi diosunuz ve hala israrla girip yorum yaziosunuz.arkadas belli cani konu acmak istemis suan kafasina en cok takilan sey soad dir onu yazmistir.bu sitenin bekcisi war.uygunsuz topicse siler gider.eer uygun diilse size göre yorum yapmayin.topic i acan arkadasa sunu söyliyim.dostum bu is burda olmaz.daha etkili bisiler düsünülmesi gerekir.atatürkcülüü forum sitesinde kimseye ögretme emin ol hepimiz dewleti en az senin kadar düsünüyoruz.soad albümü almayin sarkilarini dinlemeyin para yedirmeyin protestonuzu öyle yapin.ha bir de hala aramizda dinleyenler war onlara gercegi anlatalim anlamiosa birakalim dallama gibi yasamaya devam etsinler

saygilar
  • SlipknotSlave • 15 Kasım 2006 00:00 • #517275
    senin dinleyip dinlememen soad a birşey kazandırıp kaybettiriyor mu ?
  • DreaMorReaL • 15 Kasım 2006 02:16 • #517283
    onu birde soada sor bakalm:).bi grup için en önemli sey dinlenilip dinlenilmemesidir.warsayalimki bi kisi koymaz onlara belki ama 70.000.000 insan dinlemezse öyle bi koyarki sorma off:Dama tabi senin gibi isin maddi kismina bakarsak pek bi zarar vermez.çünkü adamlar stadyum dolduruyo dünyanin her tarafinda.ama bi 70.000.000 kayipta sanatini icra eden bi grup için kötü bisey.tatmin oldnmu?
  • sleepless_88 • 15 Kasım 2006 13:49 • #517291
    bu grubun canı cehheneme türklüğümüze hakaret eden en sevdiğim grup dahi olsa anında silerim onu ...
  • DreaMorReaL • 15 Kasım 2006 16:20 • #517298
    helal ossun nediyim herkes senin gibi olsa
  • CRN_CRN_ME • 15 Kasım 2006 18:11 • #517314
    Küçücük!

son ki üç dört..
    küçücük ermenisin dünyaları istersin..
    yok ulan , sana toprak yok ulan..
    sistem misin? nesin? ATA'ma laf edemezsin sus ulan !
    ağzını topla hayvan..
    mademki TÜRK'sün sisteme göster ürksün of a down..
    bu şarkı sana lan..
    bu şarkı sana lan..
    al orhan'ı yanına git pamuk pamuk yaşa of a down ..
    yolda ışık çok ulan...
    soykırım mı yaptık ? yapmasakta yaptık de ulan !
    sahtekâr of a down..
    bu şarkı sana lan
    gördün mü bak ulan..
    yapmasaydın kalleşlik..
    biz hepimiz kardeştik of a down..
    bu hareket sana lan !!
    shhhhhhh !!

benden bu kadar..............