hocam bence kimse kimseyi çalmadı bu yüzdende müziklerinde soğuyamazsın istesende sevdiysen bi dönem soğuyamazsın ama son albümleri satmamış bi grup ve sonunda dağıldılar bence iyi oldu villadaki agamda down yapıyo varoştaki agamda...böyle olursa grup dağılır elbetteki paranın öenemi yok ama yaşamak için paranın öenmi var...insanlar bazı şeylerin değerini anlamalı bunu zamanında anlayamıyosa kaybettikten sonra anlamalı bence bu acı bi tecrübe ve yenilen kazık içimize sinmesede bu oldu...kurbanın ''müziğine'' ihtiyaç duyan birisi olarak,özlüyorum onları o sıfatı...
bu şekilde düşünen tek allahın kulu ben değilim...athenayı çok severdim ama o olaydan sonra athena ya karşı bi'antipati oluştu ben de...
kurbanın tarzında bir grup daha geleceğini açıkçası zannetmiyorum ne yazık ki adamlar ilk ve son oldular :((( (bence)
valla benim için de öyle :S atenayı çok severek dinliyordum ama orda ne zaman ki burağı görüyorum sinir basıyor bana gerçi biz burda konuşuyoruz o kadar ama adam aldı başını gidiyor onun o kızıl kafasını görünce deli oluyorum valla
kurban benim için her şey demek :) acayip bir kurban sevgisi var içim de ve hiç bitmicek tekrar birleşmelerini de istemiyorum artık nede olsa herkes koptu dostlukta bi nevi bitti yeniden gelseler olmaz yürümez bu iş nese üff yine çok konuştum tamam susuyorum :S