Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mtv türkiye hakkında ne düşünüyorsunuz?

• baltalı ilah • 21 Kasım 2006 00:35 • #517662
    Sezen Aksu Mustafa sandal Serdar Ortaç falan çalmayacaklarmış müzik kalitelerini yetersiz bulmuşlar. Bu habere nekadar sevindim bilemezsiniz. kendilerini bulutların üzerinde sanan tiplerdi bunlar. Ajdardan bir farklarının olmadığını MTV yönetimi şamar gibi suratlarına çarpmış helal olsun.
  • Inflamesss • 21 Kasım 2006 01:07 • #517664
    iyi oldu aslında ya altyazı olayı falan ingilizcem biraz kıt olduğu için..:) artık tamamen anlayarak izliyorum jackass'i!!:D
  • Aria GalaCtiCa • 21 Kasım 2006 01:16 • #517665
    Sezen Aksu'yu diğerleri ile bir tutuyorlarsa çalmasınlar zaten, mümkünse adını bile anmasınlar.
  • da hui • 21 Kasım 2006 11:38 • #517683
    iyi oldu aslında ya altyazı olayı falan ingilizcem biraz kıt olduğu için..:) artık tamamen anlayarak izliyorum jackass'i!!:D
    Tabi, böylece adamların hayatına yön verecek, bilgi ve zeka saçan konuşmalarını anlayabiliyorsun? Abi nesini anlayacan adamlar kıçına piercing filan yaptırıyo işte, gördüklerin programın içeriğidir. Konuştukları şeyler de "Off, ne biçim oldu!", "Aaabi iğrenç yaa" vs. ne diyecek ki adam :)
  • donald_cobain • 21 Kasım 2006 15:04 • #517687
    Mtv türkiye reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz?:P

mtv turkiyenin mvt(kabloluda cıkan)de cıkan reklamı cok matraktı yav eleman göğüs kıllarına mtv yazmış çok güldüm izleyen varmı?