Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

No woman no cry.......!!!???

• SAUBER • 28 Kasım 2006 17:42 • #518065
    Sevgili ShockHaber ekibi...
    Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu adlı bir şahısın bir ödül töreninde giydiği ve üzerinde "No Woman no cry" yazılı ceket olay olmuş. Ceketin üzerindeki yazının, Kenan Doğulu'nun bizzat kendisi, ülkenizdeki magazinciler ve gazeteciler tarafından "Kadın yok, ağlamak yok" diye çevrildiğine şahit oldum. Hatta Kenan adlı şahıs "Bu, Tuğçe Kazaz’a bir mesaj mı?" sorusuna, "Herkes istediği yere çekebilir, özellikle birisi için yazmadım" şeklinde cevap vermiş... Jamaika'da şimdilerde bütün gün bu konuşuluyor. Kenan Doğulu denen şahısı tanımam etmem fakat Bob Marley'i yakından tanıyan biri olarak söylemem gerekiyor ki Bob Marley "No Woman no cry" derken "Kadın yok, ağlamak yok" gibi cins bir mesaj vermek istememiştir. "No Woman no cry" derken "Hayır kadınım, ağlama" demek istemiştir. Jamaika'da olayı başka türlü algılayanı çok pis döverler. Hatta dövmekle kalmayanlar bile vardır!..
    Not: Bu mektubu sizinle birlikte ülkenizdeki 200 siteye/yazara gönderiyorum, artık hanginiz yayınlarsa... Teşekkürler...
    Linda Marley (Bob Marley'in Üvey Kızı)

www.shockhaber.com
  • psychedelian • 28 Kasım 2006 17:48 • #518066
    bob marleyin oğlu da vardı o yapsaydı keşke :s.no woman no cry hayır kadın hayır ağlama demek ama no woman, no cry da kadın yok ağlamak yok demek neyse bob marleyin demek istediği birincisiydi :D bi de bob marleyin üvey kızı yokki
  • Single_FACTOR • 28 Kasım 2006 18:53 • #518071
    shockhaber.com süper ciddi bir haber sitesidir. hiç şüpheniz olmasın
  • SAUBER • 28 Kasım 2006 19:02 • #518072
    hehe haber mi... tam bir haber sitesi sayılmaz aslında.. ama güzel tespitleri var..
  • Mad_Slayer • 28 Kasım 2006 22:09 • #518083
    bizim ülkemizdeki biçok arkadaş "no woman no cry" ı kadın yoksa ağlamakta yok olarak biliyor, özellikle boynuz yiyen çoğu arkadaş zikreder bu deyimleşmiş şarkıyı :D
  • nazmiyyeaah • 29 Kasım 2006 01:25 • #518107
    ehaha evet. o zaman bizde virgüllü kullanılıyo. jamaikada virgülsüz. kesintisiz uzayan, ama kısa bir teselli cümlesi.

komik işler bunlar, yanısra şok edişler..
  • Too_ChEE • 29 Kasım 2006 12:54 • #518118
    evet dogru söylüyor cogu kisi kadın yok aglamak yok seklinde anlıyor ama gercegi hayır kadınım aglama hatta bu sarkının bir hikayeside vardıda suan aklımda degil
  • cthulhu88 • 29 Kasım 2006 13:23 • #518119
    Abi ben de bilmesem ve ben de virgül ya da nokta olmadığını görsem,ben de öyle yorumlardım...
  • DreaMorReaL • 5 Aralık 2006 15:34 • #518477
    arada solu gelistir mutant gibi olcan sag kol kasli sol kol ciliz ahahahaha olm millet bosa vücut gelistirmeye gidiyo dogal body building ahahaha
  • M_M_M • 7 Aralık 2006 00:53 • #518558
    ciddi birşey bu arkadaşlar neden geyiğe döndüki bu böyle anlamadımm S: