-
Hasan Cihat Örteri beğenmeyen bir adamın müzikten anladığı konusunda şüphe ederim. Bence Malmsteen le kapışabilecek ender gitaristlerden birisi. Türkiyeninde tartışmasız en iyisi. Türkiyenin Dünya çapında Müzikte tek ismi Hasan Cihat Örter dir.
-
-
malmsteen'i karıştırmanın anlamı yok. tartışılan bambaşka bir konu. bir insandan, müzisyenden, davranışlarından bahsediyoruz. bence olmaması gerekenler görüyorum anlatıyorum ve kanıt ta göstermeye çalışıyorum. ekşi sözlük kriter mi acaba diye sormadan da edemiyorum. malmsteen neresinde bunun? zaten müzikaliteyi ayırmaya çalışıyorum "ama" larla ki böyle başladı zira mevzuu. kitabı birçok kitabevinde gördüm ama zaten "ticari" ve aslında içinde olmaması gerekenlerin yer aldığı bir zımbırtı diye düşünüyorum. hatırlamıyorum. hatırlamak ta istemiyorum.
-
ellerine sağlık :D
-
ek$i sözlükte zaten övgü yok %80 adamın hal ve tavırlarını yerden yere vuruyorlar ama kesinlike bir de şu var ki her eleştiren; üstün bir müzisyen olduğunu mutlaka belirtiyor.
-
aslında ben de o kadar iyi çalsam ben de o derece "kasılırdım" ancak yine de tevazzu erdemi aslında bir sanatçının ilk başta ve ölümüne kadar sahip olması gerektiğine inandığım bir erdemdir. yoksa o kişi kendisini asla geliştiremez. kendisini beğendi anda..
-
arkadaslar birde soyle bisey var sanat dehasi tasiyan insanlarda bi magolamanlik var butun sanat dallarinda ne yazikki boyle kendilerini farkli bi kategoriye koyarlar onlar asla normal degildir,eger sanatci yetenekli ve ayni zamanda alcakgonulluyse benim icin cok degerlidir
-
Adam sonuçta arkadaşım değil beraber vakit de geçirmiyoruz. Beni ilgilendiren Sadece müziğidir. Oda son derece kaliteli, ve gitar tekniğide dünyada sayılı. Biz dinleyicileri ilgilendirende budur, o yüzden bazılarıyla yaşadığı kişisel sorunlar bizleri hiç ilgilendirmez.