Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SAU Rock Kulübü

• ludingirra • 2 Ocak 2007 02:15 • #519996
    Blazer grubunu biliyorum canlıda dinledim. Açık konuşmam gerekirse pek beğenmedim izlediğim performanslarını ve yine üniversitedeki ciddi rock ve metal dinleyicileri tarafından pek beğenilmemişlerdi. Gerçi ses sisteminin iyi olmayışını ve o konsere kendi solo gitaristleri yerine başka bir gitaristle çıkmalarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Dediğim gibi sadece bir kez dinleme fırsatım oldu ne yazıkki.

Ama genelde üniversitede metallica'yı andıran tavırlarından dolayı eleştirildiler.
  • Soulforger • 2 Ocak 2007 03:24 • #519998
    Metallica'yı andıran bir tavırları yok :) Sadece gitar/vokalleri fazlasıyla james hetfield seven bir insan , ve şarkıları metallica çalıyormuş hissine kapılabiliyorsunuz bu yüzden. Ama niye eleştirildiler orasını anlamadım cidden. Çünkü kesinlikle müthiş bir performansları var ve Metallica'yı andırmanın kötü bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü vokali çok kaliteli yapıyor. James'in vokalini beğenmiyorum diyen adamın vokal zevkinden şüphe ederim.

Sadece bir kez dinleme fırsatın olmuş madem , tekrar dinlemeni ümit ederim :) Gerçek solo gitaristleriyle ve düzgün bir ses sisteminde dinlersen ne kadar iyi olduklarını anlarsın :)

Seyirciyle iletişim olarak da sorunsuz bir grup , tam konser grubu yani :)
  • beklicem321 • 2 Ocak 2007 15:54 • #520045
    Neden bizim haberimiz olmadı?
    İletişime geçelim istersen hı?
  • ludingirra • 2 Ocak 2007 19:10 • #520066
    evet seyirciyle iletişimleri oldukça iyi.
    ama kulüp olarak daha büyük bir konser düzenlemeyi istiyoruz.
  • ludingirra • 2 Ocak 2007 19:13 • #520067
    tabi olabilir.
    Zaten ikinci dönem başladıktan sonra bi açılış toplantısı yapacağız...
  • beklicem321 • 2 Ocak 2007 19:37 • #520068
    bizim arkadaşlar yapacaklardı bir ara ama noldu bilmiyorum. beceremediler herhalde sanırım :S:S
    2.yyda etkinlikleri bekleriz..
  • ludingirra • 2 Ocak 2007 22:52 • #520069
    Sağol. Elimizden geldiğince aktif olmaya çalışacağız kulüpteki hepimiz bunun hevesi içerisindeyiz.