Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

A-ROCK çı Teoman :))

• Hörsturz • 31 Mayıs 2007 12:54 • #527330
    ayy biktim bu konudan yüzüncü ayni baslik tamam anladik yeter behh
  • __eUrOnYmOuS__ • 31 Mayıs 2007 13:26 • #527331
    Her şeye tamam ama gitar tonları aynı ve söz melodisinin bile aynı olduğu şarkılara da ayıp artık...
  • Rapper_GIRLLL • 8 Haziran 2007 22:15 • #527612
    yani bazıları tıpatıp aynı olsada yinede bi emek var en azından sözler muhteşem ona laf yok artık!
  • Rockmanyagim • 10 Haziran 2007 01:22 • #527696
    vallahi bende zaten sefmiyordum teomani, bi poh degildi alin isde bi poh degilmis. adama bi sigara vericem diye üc sigara almisdi utanmaz pislik. burdan belli oldu ne oldugu....
  • Rockmanyagim • 10 Haziran 2007 01:25 • #527697
    adami sevmiyordum zaten ben bunu sarkici olarak görmüyorum. sesinden tut müzik kalitesine kadar. anlasilan güzelim müzikleride rezil etdi. adam benden bi sigara alicana üc sigara alinca nefret etdim teomandan...
  • undeath_exodus • 16 Haziran 2007 18:24 • #527917
    Daha önce çıkmış olabilir. Ama genel olarak söylenen şey Şebnem Ferah ve Evanescence'in müzik tarzları ve imajları hakkındaki benzerliklerdir. Bazen duygusal bazende sert parçalar (:
    Korkmayın burda şeboyu kötülemeye çalışmadım. Bende bir Şebo hayranıyım. Bir şarkıcı hakkında benzerlik kurulmaya çalışılıyorsa hiç de zorlanmayarak çok kolay gerekçeler vermek mümkün.Bu tür komplo teorileri üretmek hiç de zor değilki. Günümüz internet dünyasında çamur at izi kalsın hesabıyla hareket edilen o kadar iğrenç olaylar varki. O Videoyu izledim. Bir kere Gönülçelenle o şarkı nasıl birebir benzer ya benim kulağımda sorun var ya da ROCK dinlemeyi faşizanlık kültürü haline getirip "black Metal'den başka metal kabul etmeyiz" veya "Şu şu sanatçıdan başka ROCK kabul etmeyiz" dar anlayışlarından kaynaklanıyor. Video da tam bir Komplo teorisinin anatomisi işlenmiş (: ROCK dinleyip çoğulcu bir özgürlükçü anlayış edineceklerine; tek bir görüşe hakim, faşizan bir kültür haline getirilmeye çalışılan bir ROCK anlayışı dayatılmaktadır. Ben bunun karşısındayım.
  • mert darko • 16 Haziran 2007 19:13 • #527919
    kesinlikle buyuk bir arakcidir.esinlenmek denemez buna.hani guzel birseyler yaratmak zormus ya yaratamiyorsan araklamayacaksin.son albumunu sevmistim aslinda.simdi o albumdeki sarkilarinda araklanmis olmasindan korkuyorum.
  • kambyses • 18 Haziran 2007 17:50 • #527970
    siz de araklayın madem. yok arakçıyış bilmem neymiş. anca ota boka ahkam kesin. notalar belli kalıplar belli ve milyonlarca şarkı var. birbirine benzeme ihtimali yüksek zaten. benzer birkaç riff var diye adama laf söylemeyin. esinlenmek çok doğaldır. mesela metallica da led zeppelinden, deep purple dan etkilenmiştir. hatta dünyadaki pek çok grup belli gruplardan etkilenir. zaman zaman şarkıları onlara benzeyebilir.
  • cerberos • 19 Haziran 2007 14:55 • #527995
    bir forum sitesinde teomana için söylenen şey :

ne olursa olsun şu anda rock bu kadar yaygınsa birileri öyle forumlarda elinde makaslarla poz werebiliyorsa bi zamanlar rock müziği ülkeye yayabilmiş ve sevdirebilmiş insanlara saygı duymanız gerek...ister sevin ister sevmeyn!

insanların rock ı bugüne getirenin teoman olduğunu söylemesi beni hem güldürdü hemde üzdü açıkçası..(bu arada yazım hataları ve "w" lar sınırdaydı ama dejenere türkçe yüzünden düzelttim)
  • rock u-fuck • 21 Haziran 2007 00:48 • #528108
    adam çalacağı şarkıları biliyor ama:D