Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

< UNUTULMAZ SÖZLER

• gitarist • 8 Ocak 2007 16:25 • #520382
    ornegın :

JON BON JOVI: "Kokaini bir türlü anlamadım. Cinsel ilişki yaşayamıyorsun, sürekli dişlerini gıcırdatıyorsun ve uyuyamıyorsun. Bunun nesi iyi ki?.

JON BON JOVI: Büyüdükçe bazı şeyleri daha fazla düşünmeye başladım. Mesela bazen sürekli Neden Ben diye sayıkladığım oluyor. Yerde yatan bir evsizin yanından geçerken ya da iki gündür yemek yemediği belli olan bir çocuğun yanından geçerken kendi kendime, neden tüm bu muhteşem olaylar benim başıma geldi diyorum. Eğer bir tanrı varsa, 57. caddede çalışmıyor mu

JON BON JOVI: Albümlerimizdeki Power Hookları (Akılda kalıcı, eşlik edilesi nakaratlara verilen isim) yaratan benim. Benden önce Def Leppard vardı. Yine Amerikada Journey vardı, sonra Foreigner, Slade vardı. Aman tanrım, Sladin her şarkısında bir sürü hook vardı. Sonra tabii Thin Lizzy vardı.

KURT COBAIN: “Öncelik müziktir. Lirikler sonra gelir.”

MARILYN MANSON: “South Park’da yaşamak mükemmel olurdu. Bu adamları seviyorum. Benim beceremediğim bir şeyi yapıyorlar; ahlâki değerleri yerden yere vururken kendilerini sevdiriyorlar.”

ANTHONY KIEDIS: “Yılda 100’ün üzerinde kadınla birlikte oluyorum. Bunun neresi anormal ki

KIRK HAMMETT: “Kendi ruh halinize uymayan bir müziği dinlemektense, sokağın gürültüsünü dinleyin. Hem daha eğlenceli ve değişken.”

daha da cogaltılabılırım unlulerın sızınde bıldıgınız hosunuza gıden sozlerı varsa paylasırsanız sevınırım.
  • caala33 • 8 Ocak 2007 22:36 • #520408
    christina aguilera:tanrım bu günah dolu yolda yürüdğüm için beni bağışla
  • Shutelllica • 8 Ocak 2007 22:38 • #520409
    müziğini dinlediğin adamın fikrini de öğrenmiş oluyosun. saçma sapan soad tartışmalarından daha makul bi başlık olmuş bence.
  • Shutelllica • 8 Ocak 2007 22:41 • #520411
    ben bon jovi'nin bu sözünden onun aslında bi """aptal sarışın""" olduğunu anladım.

Büyüdükçe bazı şeyleri daha fazla düşünmeye başladım. Mesela bazen sürekli Neden Ben diye sayıkladığım oluyor. Yerde yatan bir evsizin yanından geçerken ya da iki gündür yemek yemediği belli olan bir çocuğun yanından geçerken kendi kendime, neden tüm bu muhteşem olaylar benim başıma geldi diyorum. Eğer bir tanrı varsa, 57. caddede çalışmıyor mu ?

şimdi sıra bende:

to do is to be : sartre
    to be is to do : arsitotle
    to be or not to be : shakespeare
    do be do be do : frank sinatra

:))
  • gitarist • 8 Ocak 2007 22:46 • #520412
    UNUTULMAZ SÖZLER bir kaçtane daha

KURT COBAIN: "Yasak olsaydı cezaevinden çıkmazdım!"

BONO: "Rock'n Roll gülünçtür, saçmadır."

MALCOLM McLAREN: "Ölümsüz olmaya çalışma meselesidir."

FRANK SINATRA: "Dinleme şanssızlığına uğradığım en çirkin ifade biçimi."

Sene 2003, o zamanki adıyla NumberOne TV'de yayınlanan SonnyEricssonLife adlı programın konuğu PENTAGRAM...
    Gayet neşeli şekilde ilerleyen sohbetin bir yerinde bayan sunucu bazı Rock gruplarının müziklerinde çok farklı enstrümanlara yer verdiğini hatırlatarak, Pentagram'a da bu konuyla ne kadar ilgilendiklerini soruyor.
    Bunun üzerine ise şu şekilde bir diyalog gelişiyor:

CENK ÜNNÜ: "Zaten daha önce "Anatolia" albümüzde ney ve saz gibi yerel enstrümnlara yer vermiştik ve daha sonraki albümlerimizde de özellikle ney'i kullandık fakat biz Rock'dan daha ziyade biraz Metal grubu olduğumuz için..

TARKAN GÖZÜBÜYÜK: Ne birazı ya??!!!

JIMI HENDRIX: "Şarkı sözlerimdeki sır hayal etmektir. Gerisi zaten bilimkurgu."

ROGER WATERS: "Politika Rock müziğin bir parçası olmalıdır. Müzikle politikanın ayrı tutulması gerektiği görüşü gerçek dışıdır."

JAMES HETFIELD: "Tüm Dünya Metallica'nın müziğini dinledi. Onlar neden mahrum kalsın ki?" (Irak'taki rehinelere, işkence olarak hücrelerde Metallica dinletilmesine verdiği cevap...)

OZZY OSBOURNE: "Dünyada kızgın gençler olmaya devam ettikçe, Heavy Metal yaşayacaktır."
  • dark_ambient • 8 Ocak 2007 22:46 • #520413
    ''Ben müzisyenlerin %99 luk kısmını oluşturanlar gibi para veya kadınlarla eğlenmek için müzik yapmıyorum.Ne parayla ne de ünle ilgileniyorum.Sadece sıkıcı bir dünyadan ve ışıktan uzaklaşmak için karanlık bir müzik yapıyorum"

Varg Vikernes
  • sadecemüzik • 8 Ocak 2007 22:49 • #520416
    Ben de tam tersini düşünüyorum. SOAD tartışması bundan daha iyiydi. Tabii onun da yeri burası değil ama bu topic'le kıyaslarsak daha iyi.
  • Single_FACTOR • 8 Ocak 2007 22:52 • #520417
    ''Ben müzisyenlerin %99 luk kısmını oluşturanlar gibi para veya kadınlarla eğlenmek için müzik yapmıyorum.Ne parayla ne de ünle ilgileniyorum.Sadece sıkıcı bir dünyadan ve ışıktan uzaklaşmak için karanlık bir müzik yapıyorum"

Atatasözü: istemem yan cebime koy .)
  • kaşif • 8 Ocak 2007 23:25 • #520422
    Unutulmamayı Hak Eden Bir Söz

İnsan hayatının hiçe sayıldığı, kendinden olmayanın değersiz görüldüğü, barışın ve kardeşliğin önemsiz sözcükler, insanın en değersiz şey olduğu ülkede yok olan sen, yok olan ben, yok olan sevgi, yok olan zaman, yok olan insan, yok olan……..YAŞAM!
    Kazım KOYUNCU
  • violoncellist • 9 Ocak 2007 00:25 • #520426
    UNUTULMAZ SÖZLER bir kaçtane daha

FRANK SINATRA: "Dinleme şanssızlığına uğradığım en çirkin ifade biçimi."

çok güzel bi ifade biçimi ama Sinatra bunu ne için söylemiş?