Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

< UNUTULMAZ SÖZLER

• _one_ • 9 Ocak 2007 20:25 • #520434
    Marilyn Manson:''dogrunun ne oldugunu kim bılıyorki?Herkes sevdıgı yalandan bı parca alıp yasıyor.eger herseyın bır yalandan ıbaret oldugunu dusunursenız,sızı kımse ıncıtemez.''

cok severım bu sozunu...
  • Hazel_eyed_87 • 9 Ocak 2007 20:30 • #520435
    Bende Rammstein 'ın solisti olan ( Till Lindeman)
    'Aşk Chris İsaac ve süttür' sözünü severim...
  • dark_ambient • 14 Ocak 2007 11:43 • #520586
    ozaman bundan olsun abi :) :D

Mustafa Sandal: '' Emre Altuğ gibi bir vücudum olsa asla soyunmazdım."

Emre Altuğ: '' Mustafa Sandal gibi sesim olsa, en az beş yıl şarkı söylemezdim." ...
  • Soulforger • 14 Ocak 2007 16:22 • #520587
    "Kaybettiğim onca şey arasında en çok aklımı özlüyorum" - Ozzy Osbourne

"Sözler , soloların arasında bir zaman kaybıdır" - Jimi Hendrix
  • PunkERElla • 14 Ocak 2007 16:56 • #520588
    FREDDİE MERCURY
    ben star olmayacagım .efsane olacagım

mesaj icerikli sarkılar yazmaktan hic hoslanmıyorum cükü john lennon ya da steve wonder gibi politik bir insan oldugum söylenemez politik düsüncelerim var ama bunu pankart acarak sunmam cünkü ben bşr müzisyenim

yaslı bir kemik torbası olmaya hic niyetim yok aslında önemsediğimde yok 70 yasına gelmeden coktan ölmüs olacağıma inanıyorum

benim sarkılarımla herseyi yapabilirsiniz ama asla sıkıcı hale getiremezsiniz
  • beklicem321 • 15 Ocak 2007 02:06 • #520613
    Üsluba dikkat ediniz.
  • PunKursaD • 18 Ocak 2007 11:14 • #520751
    Ölüme bir adım kadar yakın olsan da hayata inat gülümse...

AHMET KAYA : Artık iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum...
  • Aria GalaCtiCa • 18 Ocak 2007 14:57 • #520761
    Eheh bir de bu var aklıma gelen.

muhabir: Müslüm Bey, Hakan Taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyolar ne diyosunuz buna?
    Müslüm Baba: Valla ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum...

Büyüksün baba...
  • Lilliana • 30 Ocak 2007 17:06 • #521584
    ''Sadness can reveal truths happiness doesn't''(Mutsuzluk,mutlulugun ortaya cıkaramadıgı gercekleri ortaya cıkarabilir)
    Lacuna Coil'den Cristina Scabbia
  • dark_ambient • 30 Ocak 2007 18:05 • #521593
    Neden sadece şatafatlı metal bu kadar büyük bir kitleye ulaşmalı ki? Bize sadece karanlık bir oda yetiyor. Yaptığımız türde müziği hiç bir zaman listelerde göremeyeceğiz tabi,ancak hayranlarımız artarsa ne mutlu o insanlara.

"Alkolle dolu bir geçmişimiz var evet, uzun süre otta kullandık hayatımıza anlam katmak için.Bence insanlar bu tür maddeleri hep kullandılar, sonsuzluğa kadar da kullanmaya devam
    edecekler.
    İlham kaynakları gelip gidiyor, hayat yavaş yavaşta değişiyor ve kullanılan maddeler de öyle. Ama fazla değil.
    Neyiz ki biz? Hristiyan mı?
    Ben alkol sever miyim? Evet, pek çok severim. "

Nocturno Culto ( Darkthrone)