Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dream Theater'ın duygudan uzak oldugunu savunan arkadaslar var!!!!

• Single_FACTOR • 9 Ocak 2007 23:38 • #520442
    Tabi birde şu var ki Prograsive değil Progressive.

Broavo.yakaladın beni...

Sırf polemik yaratmak için mesaj atıyorsun bence :) Dream Theater'ın katkısı yadsınamaz dedim,ama sen Progressive'i yarattılar demişim gibi bi anlam çıkarmışsın nasıl becerdiysen.

katkısı yadsınamaz demek, bu tarzın bu günlere gelmesinde çok şey yapmışlardır demektir. kaldıki tarz adına hiçbir katkı sağlamamış var olanı bulandırmışlardır.
    kelimelerini düzgün seç yanlış anlaşılmasın.)
  • -maJestY- • 9 Ocak 2007 23:53 • #520443
    katkısı yadsınamaz demek, bu tarzın bu günlere gelmesinde çok şey yapmışlardır demektir. kaldıki tarz adına hiçbir katkı sağlamamış var olanı bulandırmışlardır.

Evet bende inkar edilemez anlamında söylemiştim, "var olanı bulandırmışlardır" senin görüşün tabi ama çok insafsız davranmışsın bence.

Adamların müzikal olarak hiçbir katkısı olmadı bile desen son yıllarda insanların bu tarz müziğe ilgisini çeken gruplardan biri olmasını nasıl görmezden gelebiliyorsun anlayamıyorum.Herneyse daha fazla uzatmayalım herkesin kendi görüşü tabi...

Bu arada albümdeki 2.resimini Mike Portnoy'a benzettim bir an :P
  • mkcervy • 10 Ocak 2007 00:55 • #520446

yok artık dmek isterdim ama herşey göreceli tabi...bu kadar yalın bakamak lazım..değil mi??
    edit:gerçekten tartışmak için laf atmadım olaya ama bana biraz ters geldi cümle.müzik tarihinde ki en hatırı sayılı grup bile müziğe ve tarza katkı yapmıştır.ister küçük bir coğrafyada olsun ister dünya çapında olsun.bu gruptan etkilenen insanlar varsa hiç mi birşey katmamışlardır.sen sanırım dream theaterı fazla sevmiyosun...ama gerçekten laf dalaşına girmek istemiyorum...yazdıklarımı lütfen yapıcı bir şekilde okuyun
  • Single_FACTOR • 10 Ocak 2007 14:46 • #520456
    Bu arada albümdeki 2.resimini Mike Portnoy'a benzettim bir an :P

ala ala herkez benzetiyor yahu ben de anlamadım :S
  • Single_FACTOR • 10 Ocak 2007 14:51 • #520457
    sen sanırım dream theaterı fazla sevmiyosun...

Korkarım ki hiç sevmiyorum.
  • Soulforger • 11 Ocak 2007 16:22 • #520470
    Ben ruh göremedim açıkçası.
  • deep_gırl • 13 Ocak 2007 16:04 • #520535
    bu düşüncede olanlara kesinlikle katılmıyorum çünkü dream theater tamamen farklı o sololarda bile müziğin derinliğini hissettiriyor ve insana birşeyleri anlatabiliyor tersini düşünenlere saygı duyuyorum
  • valequendil • 14 Ocak 2007 04:13 • #520574
    space dye vest dinlesinler finally free dinlesinler derim
  • _one_ • 17 Ocak 2007 13:22 • #520727
    ne güzel!!!!