Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Children of Bodom

• Drive-MAN • 26 Ocak 2007 22:14 • #521354
    aynen katılıyorum hocam cob progressıve le power hatta bazen trash metal karısımı bı seydır ama tur tartısması yapmakda gereksız ve sacma ben sevıyorum dınlıyorum
  • HardrocK • 27 Ocak 2007 22:37 • #521414
    Children of Bodom ne grubudur?

Bir kere Brutal death metal diye birşey yokturki,zaten tüm death metal grupları brütal vokal kullanır genelde.Ben Bodom'a hala progressive - Power diyorum
  • vikings • 27 Ocak 2007 22:49 • #521418
    bir dakka sen mesajını değiştirmişsin.ne tartışması açık açık bodom brutal death grubu demiştin ilk mesajında bende ona göre cevap verdim.ne yapmaya çalışıyorsun? anlamadım.
  • muratsacrifice • 27 Ocak 2007 22:52 • #521420

Ben bi kaç abimden Melodik Death Metal diye duymştum...Mantıklı.Power olduguna sahsen pek katılmıyorum,çünkü uzun ve karışık riff'ler yok şarkılarında.Blind'ın riff'lerinin yanında çok daha kolay bile kalıyo.Melodik Death Metal diyorum ben (ısrarlıyım)...
  • dark_ambient • 27 Ocak 2007 23:41 • #521425

Bi defa brutal death metal diye birşey vardır hardrock arkadaşım bilmeden yorum yapmayalım lütfen

brutal death in özelliği death ve grindcore arasında bir geçiş müziği olmasıdır.. Yani burda vokalin brutal olmasından süregelmiş bir tarz değildir..
  • altinay • 28 Ocak 2007 04:25 • #521432
    bodomun dağıldığına dair bir şeyler söylendi geçenlerde garajda aslı varmıdır bunun?
  • Necrophilliac • 28 Ocak 2007 13:10 • #521437
    Konu dağılmasın bunu sonra cevaplarız;)

Brutal Death metal yoktur?

Bakın, bütün şarkılarda az çok Brutal Vokal kullanılır Death Metal'de.Ama bu onu Brutal Death yapmaz.Nasıl Brutal Death olur?

Brutal vokal daha çok sürekli kullanılır.Arada clean, scream olmaz.Melodi, mat bass tonlarla elde edilir.Çok pis twin vardır ve blast beast(C.O.B.'un trampet tonu blast'a hiç uymuyor) Genelde arkadaş çevresinde "Hacım gürültü ya.." derler.Dediğim grup örnekleriyle(Jack Slater iyi örnek) Death'i, C.O.B.'ı karşılaştırırsanız görürsünüz;) (bu ;) ifadesinden rahatsız oldum ama güzel durdu)
  • HardrocK • 28 Ocak 2007 23:05 • #521468
    Yani brutal çok fazla yapılıyorsa Brutal death metal mi oluyor anlamadım ki.O zaman sadece screamle kaydedilen bi parçada Scream black metal mi oluyor?Bence Dünyanın en iyi brütal vokalini barındıran grup Six Feet Under.Sizlerin dediğine göre Six Feet Under Brütal death metal olmalı.Ama ben onu hep klasik death metal olarak duydum..
  • Necrophilliac • 29 Ocak 2007 09:33 • #521519
    Olaya hep melodiklik ve değillik olarak bakıyorsunuz.Bu melodi ve rifflerin içeriği de önemli.

Death melodik doğru.Jack Slater'da öyle.Ama melodi var melodi var.Brutal Death'in vokalle bağlantısını söyledim genelde brutal vokal daha sık kullanılır ama bundan ibaret değil.Melodilerin içeriği sert.Si-Mi-Sol'de çalınan her şey insana huzur verecek değil ya.

Six Feet Under'da eskilerden olduğu için Brutal Death denmiyor.Kurulduğu zamanlarda oturmuş bir Brutal Death kültürü yoktu.Hala da Death olarak bilinir SFU.CC içinde aynısı geçerli.Müzik olarak Brutal Death ama bunun bir "Goredeath'in kurucularından" kimliği var.Kaldıki Goredeath işin yaşam tarzını bilmemnesini temsil ederken, yani sözlerde ne yazacağını belirlerken Brutal Death bir müzik türüdür.Ha Death, Brutal Death değildir.Melodilerin içeriği çoğu zaman huzur verebiliyor çünkü(The Philosopher)