Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'a Yabancı Sarkı

• imkansizbestem • 22 Ocak 2007 14:21 • #521071
    bence eurovısıona fazla takılı kaldık ya neyse ben klasık bır tıp olarak tabıkı turkceyı savunuyorum bence orada evrensel tek tema var oda muzık o yuzden sozler turkce olmalı bence...
  • A Dead Castle • 22 Ocak 2007 15:47 • #521079
    Türkçe bozulmadı zaten Günah Keçisi.Kendini entellektüel sanıp ingilizce bildiğini kanıtlamak isteyen bazı ezik tiplerin dışında bizler gayet güzel türkçe konuşuyoruz.Şahsen ben çay içerken tea içmek istiyorum ya da aa çok good bir iş yapmışsın demiyorum.Bu tarz insanlar ezik büyüdükleri için kendilerini kanıtlama ihtiyacı hisseden ve ingilizce bildiğini kanıtlamaya çalışan insanlardır.
    BeNde japonca biliyorum ama gidip konnichi wa kyoo wa totemo samii desu falan demiyorum.Türkçe konuşurken sadece türkçe konuşuyorum Araya saçma sapan kelimeler sokmuyorum bu benim atalarımın kullandığı dil ve dünyanın en güzel dili ben buna sahip çıkacağım.Konunun dışına çıkmayada lüzum yok zaten.Bence kesinlikle Türkçe olmalı.
  • Günah_Keçisi • 22 Ocak 2007 21:29 • #521104
    :D:D
    Seni Sevoom ..