Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

erkin koray ve rock'n coke

• baltalı ilah • 24 Ocak 2007 21:22 • #521226
    Böyle Zeyna007 gibi aklı başında insanların hala var olduğunu bilmek insanı sevindiriyor. Gerçekleri görmeniz çok güzel.
    (Türkiye’ye döndükten sonra bir ilk daha Erkin Koray imzasını taşıyacaktır. ‘Rock Bar’. Beyoğlu’nda, BİLSAK (Bilim, Sanat Kültür Merkezi)’nde ilk rock barı açar).
    Erkin Koray Rock müziğin dışında Rock Bar olayınıda türkiyeye taşımış.
    Sorarım bu eleştirenler bu müziğe ne hizmeti geçmiştir.
  • zeyna007 • 24 Ocak 2007 21:39 • #521227
    İlk rock barı onun açmış olduğunu bilmiyordum ama şaşırmadım çünkü Erkin koray Türkiyede ilklerin adamı.
    Uzattığı saçları yüzünden bir çok tepkiye maruz kalıp, saldırılara uğramış ama vazgeçmemiş. onun maddi çıkar için hayat tarzını satacağına inanmıyorum. niyeti bu olsa çoktan yapar krallar gibi yaşardı. kaldı ki para içinde olsa onu suçlayamam. eminim oda benim gibi rockncoku sadece bir konser olarak görüyordur.
  • piiz2 • 24 Ocak 2007 23:57 • #521243
    öncelikle sayın arkadaşlar erkin korayı eleştirebilmek için (farkındaysın saldırmak demiyorum o haddi kendinde bulabilecek bir densizin burda olabileceğini sanmıyorum) biraz olsun erkin korayın müzik adına ne yaptığını anlamak lazım.ayrıca parasızda olsa düzgün yaşadığı kanısındayım yoksa erkin babda dizi filmlere aşina bir karakter olarak çıkardı karşımıza....rock'n coke a çıkmışsa konser vermek için çıkmış emperyalizm yapmak için çıkmadı.ayrıca gitarla ilgilenenlen bilirki erkin babnın elinde fender in erkin babaya özel ürettiği fender tukish (model ismi belki yanlış olabilir. kusura bakmayın)isimli bi gitarın var olduğunu bilirler .yine müzikle ilgilenenler bilirki gitar çalanlar ikiye ayrılır.
    1) gitar çalanlar
    2) fender çalanlar
  • Soulforger • 25 Ocak 2007 01:17 • #521253
    +1

Kesinlikle haklısın!!
  • tolqing • 26 Ocak 2007 01:29 • #521311
    ya hepiniz kola içmiyomusunuz amerikan kulturunu beslemiyomuyuz hepimiz sanki cok duyarlı gençlıkmişiz gibi , rock n coke a laf atıyosunuz ya hiç değilse müzik .müziği kirletmeyin bari ya
  • Soulforger • 26 Ocak 2007 10:02 • #521317
    Bak güzel kardeşim , sana şimdi bir dürüstlük örneği göstereyim , adamın içi de dışı da bir:

"Ben elimde Amerikan malı gitar varken Kahrolsun Amerika diye bağıramam , komik olur" ... Siyasi görüşü falan beni hiç ilgilendirmez , ama açık yüreklilikle bunu söyleyebiliyorsa ben bu adamı takdir ederim , zira piyasada böyle olmayan çok grup var , örneklerini de görüyorsunuz...
  • linde_ • 26 Ocak 2007 10:09 • #521318
    küreler metoduyla bulabilir miyiz ??
  • devrialem • 27 Ocak 2007 16:55 • #521394
    kitabında da belıtrmıstır kı baba.....meslegının bu oldugunu ve parA için caldıgını..ekmegını burdan cıkarıyor....diyor bi
    dosst........................