Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dünyanın en ezik insanı: Dave Mustaine

• dark_ambient • 17 Şubat 2007 13:32 • #522824
    Ben kendisini sevmem ezik olduğu da doğrudur sonuna kadar katılıyorum .…

Müzikal kimliği biçin bişey diyemem iyi kötü metal müzik için bir şeyler yapmıştır bana itici gelmesinin sebebi medyaya verdiği dallama beyanatları

Bush yanlısı sözleri ,savaşa karışıt kimliği ama bir yandan da ırak savaşını desteklemesi,satanist gruplarala festivallere çıkmak istemiyorum deyip kendisinden önce sahnye çıkan Dissction ve rotting christ grubun konserini iptal ettirmesi gibi bir sürü saçmalılkları.

Beyanatlarını inceleyin nekdar sorunlu bir kişilik olduğunu anlarsınız

''eğer ben metallica'dan ayrılmasaydım,metallica bugün guns n roses'tan daha büyük grup olurdu"(Mustaine)

''Black Metal'e müzik demek, müziğe yapılabilecek en büyük hakarettir!’’(Mustaine)

Venom, Bathory, ve Hellhammer gibi kült olmuş kendisinden sonra gelen yüzlerce grubu etkilemiş bu efsaneler yok sayılsın ozaman.
    Black metal 3-5 senelik bir olgu değil 20 küsür senedir müzik piaysasında olan bir şeydir bay musatine.

Bu dünyada linkin parkın, limp bizkitin H.I.M in yaptığı metal müzik ise BLACK METAL HAYLİ HAYLİ MÜZİKTİR.. Sen sevsende müziktir sevmesende müziktir

Ve halada yıllıardır gereksiz bir şekilde süregelen Megadet mi ? Metallicamı polemiklerinin kökendinde bu şahsiyet yatar..
  • _one_ • 23 Şubat 2007 22:59 • #523327
    başlığı açanın neden böyle dediğini bilmek isterdim
  • vikings • 23 Şubat 2007 23:09 • #523328
    bende neden bütün mesajların silinip sadece başlığın duruduğunu bilmek isterdim.
  • Soulforger • 24 Şubat 2007 04:29 • #523344
    Dave Mustaine'in içinde Metallica konusunda bir ukte olduğu doğrudur ama bu onu ezik yapmaz. Metallica benim için Megadeth'ten daha yüksektedir ama bu konuda Dave'i savunurum sonuna kadare. Sanırım başlığı açan arkadaş da Dave Mustaine'e mantıklı sebepler yüzünden sataşmamış , açtığı başlıktan da belli oluyormuş zaten konunun nasıl bir seyir alacağı.
  • mkcervy • 25 Şubat 2007 09:59 • #523422
    bu başlık veya buna benzer başlıklar belki de 1256973. kez açılıyor burda.metal müzik dinlemenin verdiği gazla grupların tarihini araştırıp yeni yeni şeyler öğrenmeye başlayan,buna çok şaşıran daha sonra tekrar bi gazla "yok efendim dave mustaine ezik,hatfield gitar çalamıyor,kirk hammett penayı yamuk tutuyor hep wah pedalı kullanıyor,yok bir diğernin basçısı maymuna benziyor,onun ritim duygusu yok,bu diğerini kıskandığı için aynı gitar markasını kullanmıyor,onun beyni yok,şu gerizekalı" gibisinden cümleleri buraya taşıyan ve daha sonra da gereksiz gündem yaratmaya çalışan insancıklar çok var bu sitede.bu "metallica vs megadeth" , "dave mustaine vs james hatfield" savaşlarını bi kenara bıraksak ve artık bu sıkıcı hikayeleri unutsak iyi olur.burda 16 yaşındaki bi veletin dave mustiane'e bilip bilmeden b*k atması çok kolay.çünkü dave mustiane hakkında hiç bir bilgiye sahip değil kanımca.daha doğrusu •dark_ambient• gibi buraya yazabileceği nedenleri yok...
    bu arada aynı şeyler metallica'ya ya da elemanlarına çamur atılması için de geçerli.
    herneyse
    diğer polemikler...
    john petrucci duygulu solo atamıyomuş...duygulu da neyse artık...peah
    malmsteen satriani ye koyar nihaahhaaa
    kirk hammett enter sandmanin rifflerini başka bi şarkıdan çalmış...hmm olabilir mi acaba??
    children of bodom black metal yapıyormuş...yuhh
    dünyanın en iyi gitaristi??-bence santana!!

bu da ilginç bi efsane
    overkill in vokalistinin annesi tan dersahnesinde edebiyat öğretmeniymiş...----bu gerçek bir söylentiydi bu arada bursada zamanında

neyse...nerden nereye geldim..hadi bakalım
  • mustin • 25 Şubat 2007 10:18 • #523423
    ne komedi yaa:D
  • edi777 • 25 Şubat 2007 10:59 • #523424
    böyle bi başlık açtığına göre dünyanın en ezik insanı sensin.
  • Mad_Slayer • 25 Şubat 2007 20:16 • #523454
    saçma başlıklar... büyüyün artık hala metallica dan başka bişey görmüyomu gözünüz!! :@
  • baltalı ilah • 27 Şubat 2007 00:56 • #523521
    Okuyacak birşey bırakmamış garaj yönetimi Bari başlığı komple kaldırın da uğraştırmayın bizi.
  • _one_ • 3 Mart 2007 22:49 • #523726
    işte aradığım gerçekci görüş.sonuna kadar katılıyorum sana.16-17 yaşındaki elemanların hayatını gitara vermiş insanlara böyle şeyler söylemesi tahammül edilcek şey değil.bu şekilde kime ve neye destek olduklarını sanıyolar bilmiyorum