Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dünyanın en ezik insanı: Dave Mustaine

• Drive-MAN • 30 Mart 2007 23:23 • #525098
    zuaa koparttın bızı hocam aynen katılıyorum
  • dimmuborgirfan • 1 Haziran 2007 14:27 • #527375
    Dave Mustaine ezik değildir yaptığı müziği beğenirim ama medyaya verdiği saçma sapan cevapları anlamıyorum yıllarca bu adam Metallica ve Slayer a hakaret etti bunu asla kabul edemem çünkü Slayer taptığım gruplardan biridir Metallica yı Slayer kadar sevmezsem de çok sever ve saygı duyarım.Ayrıca bu adam black metal e hakaret ediyo bu çok saçma black metal benim en sevdiğim müzik türüdür bir sürü dinleyen var ve bu müzik Dave Mustaine in anlattığı gibi yeni bir müzik türü değildir 20 küsür senedir var ve bunu herkes iyi kötü biliyo.Ayrıca satanist gruplarla konser vermem deyip Dissection ın konserini iptal ettirmesi ve sırf ismi yüzünden Rotting Christ ı n da konserini iptal ettirmesi çok saygısızca bir davranış sevmeyebilir adam albümünü alsın dinlesin demiyoruz ama herkese böyle ağır hakaretler edip garip triplere girmesine dayanamıyorum.Ayıp valla.Yazık günah.Sana katılıyorum dark ambient arkadaşım.
  • SlipknotSlave • 4 Haziran 2007 01:49 • #527454
    Dave Mustaine:
    Bazı grupları sadece isimleri itici geldiği için dinlemiyorum.
  • Mrs_metal • 4 Haziran 2007 16:05 • #527459
    ya boyle basarılı olmus bı adam ıcın ezık kelımesını kullanmak cok saygısızca olur..
    ne olursa olsun o yaptıgı muzıkle en ıyılerden bırısı..
    ooo kızıl prens...
  • kara_ruh • 13 Ağustos 2007 14:46 • #530447
    işte ilk dinlediğim heavy metal şarkısı.. işte thrash metalin yaratıcısı.. metalika'nın kurucusu.. megadeth'in de aynı zamanda..o hep başı dik, hep özgüvenli.. kendisini ezik görenlere ne olduğunu gösterdi.. rust in peace gibi bi albüme imsa attı.. marty friedman bile megadeth sayesinde tanındı.. bilhassa bir gitaristin tanınmasına önayak oldu..klasikh amerikalılar gibim değildir mesela..bu nasıl bir adamdır ki kırmızı ya da mavi çizgili picamasıyla balkona oturup egzamalı ayak parmaklarını kaşırken ki bi adet fotoğrafı bilem yok..aksine insanın baktıkça bakası gelen , çok çarpıcı,insanın dimağını zink edici sinematoğrafik fotoğrafları var

şanlı thrash metal tarihinin "en bi konu mankeni", yakışıklı, kızıl saclı, mağrur, çakırkeyf -ne demekse-, çapkın, iyi giyimli, çok güsel fotoğraf veren etkileyici bir "jön" gitaristi o..

herkonuda laf etmiştir mutlaka.. politika hakkında iki dirhem laf etti diye ezik mi oldu.. aklınız alıyo mu.. var mı böyle güçlü bir adam.. pes etmeyen..belki, içki masası muhabbetinin bir verimliliği olsa gerek..oysa kendi durumuna da gönderme yaparak "hayat kısa, değmez bir kıza" diye de düşünmemiş, evlenip çoluk çocuğa karışmış ki onların yerinde olmak için neler vermesdim

aslında dave mustaine bahane belki de.. bunu acan arkadas heralde milletle kavga edip popüler olmak için acmış..kavga etmek için böyle girişimlere ne gerek var ki şimdi..tartışılmaz denilen zevkler ve renkler için yeri geldiğinde niçün birbirimise giriyorus..her konuyu, her durumu, her olguyu; niçün tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan çıkar çıkmazına getiriyoruz.. buna kimin hakkı var.. herkesin provokatörü -ne demekse- kendi içinde değll mi..içimiz-dışımız kavgaya bunca meyilliyken kavga çıkmaması bir mucize değil mi..mesela aslında hay bin dokuz yüz doksan dokuzluk kunduzluk yapısal ve malzemesel bir mesele değil mi -ne demekse-.. bir kavgada haklı taraf olur mu.. övülen insani özelliklerin duışına taşan bir durumdan haklı veya haksız çıkarılır mı.. kendinise gelin.. kimse kimseden üstün deyil ki sen kendi yorumu yapacağına başkalarına sataşıyosun.. di mi ama