Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Blackmasking üzerine...

• deathvalley • 25 Şubat 2007 18:57 • #523452
    Backmasking üzerine...

laf soktuğumuzu nerden çıkardın laf sokucak olsam nerden bulabileceğini söylemezdim heralde...
  • beklicem321 • 25 Şubat 2007 19:15 • #523453
    Backmasking üzerine...

Birbirinizi rencide edecek şeyler söylemeyiniz, lütfen..
    Herkes için geçerlidir. Senin mesajına cevap yazdım diye sadece sana değil ;)
  • _Backmasking_ • 25 Şubat 2007 20:40 • #523456
  • Soulforger • 26 Şubat 2007 02:16 • #523471
    Backmasking üzerine...

Sana bir lafım yok , sen edeceğin yardımı etmişsin , güzel bir şey yapmışsın :)
  • Soulforger • 26 Şubat 2007 03:57 • #523474
    Backmasking üzerine...

artık herşey tekrar ediyor gibi geliyor değil mi deathvalley hep aynı topicler..

Bu laf atma değil de nedir?

Söz meclisten dışarı özellikle de GaRaJ daki ergenler....

Garaj'daki ergenlerin bu özelliğinden dem vurupta aynı mesajde eleştirdiğini yapman da güzel bir şey...

Biz ikinci kez yazınca boşa zaman harcıyoruz...

Sana zorla yaz diyen de olmadı benim gördüğüm kadarıyla , geçersin , başkası yazar , ki bak altta adam uzun uzun linkini bile vermiş.

Arama özelliği yok diyoruz , bekçiden bunu istiyoruz , bunun yüzünden aynı topicler açılıyor diyoruz , isyan ediyoruz. Sonra aynı topic açılınca da açana laf sokuyoruz. Nedir ya bu?! Adam 20 sayfa kadar geriye nerden baksın topici açmadan önce? Aramaya başlasa bile bir süre sonra bırakır "yok sanırım" bu topic diye. Adam o zaman yoktur , görmemiştir topici. Anlamıyorum bu rahatsızlığınızı ya , madem aynı topic , sallamazsınız geçersiniz , nedir bu her topice "hep aynı topicler..." şeklinde yazı yazmanız?

Son olarak da şunu söyleyeceğim , yazının sonuna koyduğun işaretin ne anlama geldiğini biliyorum , parantez içinde tekrar yazıpta ukalalık yapmana gerek yok , gerçekten sinir bozucu bir şey bu.
  • EdiP • 26 Şubat 2007 07:33 • #523475
    Backmasking üzerine...

http://jeffmilner.com/backmasking.htm
    -Stairway to Heaven
    -Imagine
    -I'm so Tired
    -Kiss Kiss Kiss
    -My name is
    -Pokemon Rap
    -Empty Spaces
    -Baby one more time
    -Nature trail to hell
    -Another one bites the Dust
    -Hotel California
    -Revolution 9
    -Fire on High
    -Break on Through var bu sayfada

Bazıları çok zorlama ama en güzeli herhalde "Stairway to Heaven"...

"if there's a bustle in your hedgegrow, don't be alarmed now, it's just a spring clean for the may queen. yes there are two paths you can go by, but in the long run there's still time to change the road you're on" kısmını windows ses kaydedicisi ile kaydedip yine aynı programcığın efekt bölümünden ters çevirirseniz (reverse) şu sözleri elde ediyorsunuz(denendi)(ama sadece albüm kaydında bu oluyor, konser kayıtlarında olmuyor) :
    "oh here's to my sweet satan. the one whose little path would make me sad, whose power is satan. he'll give those with him 666, there was a little toolshed where he made us suffer, sad satan."
  • dark_ambient • 26 Şubat 2007 13:10 • #523478
    şarkıyı tersten dinleyince satanik mesajlar olduğu anlaşılyormuş öylemi..:DD

stairway to heaven şarkısını terseten dinleyince ''oh here's to my sweet satan'' diye birşeyler geçiyor adamın sesinin montaj olduuğu apaçaık ortada :)

bu backmassing tekniğiini yapan adam metal müzikle tamamen dalga geçmek için yapmış başka hiç bir açıklaması yok.rock ve metal müzikten hoşlanmıyo diye bir sürü komplo teorileri atmış ortaya...

müziği ters çevip birkakçtane özenti satanist kafalayacığına bu işi apaçık yapan;

Dark Funeral - Teach Children To Workship Satan(çocuklarınıza şeytana tapmasını öğretin)
    üzerinde backmassing tekniğini uygulasın..

ne komedi icatlar çıkıyor gerçekten gülmemek elde değil :)
  • syarar • 26 Şubat 2007 13:38 • #523479
    Backmasking üzerine...

ben deathvalley ile düşüncemi paylaştım çünkü bütün gün aynı topicleri göre göre her yeni açılan topiğe heyecanla yaklaşıp yine rap topiği yine satanist vs vs topiği diyoruz(M)...
    arama özelliği olmasını ben senden daha çok istiyorum...o hep aynı topicler serzenişi bu yüzdendi...gerçekten söz meclisten dışarıydı... sana bir lafım yok profiline bakıp yaşını bile merak etmedim....
    ayrıca her topice yazmam aynı olan topice yazarım ki bu ilkti(sanırım)herneyse o noktanın yazılış sebebi de her zamanki gibi herkes bilir niye alındın anlamadım öyle kuru nokta yazınca dikkat çekmiyor gözden kaçıyor...
  • beklicem321 • 26 Şubat 2007 22:09 • #523509
    Daha askin olmaya davet ediyorum. Konuya geri dönünüz...
  • 2-14 harf • 26 Şubat 2007 22:10 • #523510
    Öncelikle linkler için edip ve backmasking e teşekkür ederim.Aradığım tek şey bu linklerdi.20.sayfadan geriye baktım ama bakın ve kopun başlığını bulamadım(gözümden kaçmış olabilir).Ama yine de bu konunun yazılıp yazılmadığını başlığı açmadan önce araştırmıştım.Açtığım konunun çok fazla yazıldığını düşünmüyorum(en azından bi soad kadar değil).Ayrıca başlık açmadan önce 350 küsür sayfayı kontrol etmek zorunda da değilim.Arama motoru önerisine katılıyorum.Ne var ki parçaları tersten dinleyemedim.Daha önce jingle bells i tersten dinleyin isimli bi korku şakasına maruz kaldığımdan dolayı,bandın tersten dinlenmesi sesi bende bir irkilmeye sebep oldu.Bu şaka bende bir fobi oluşturmuştur.Konumuzla alakası yok ama birbirinize korku şakası göndermeyin,derin tahribatlara sebep olabiliyor.Ben göndermiştim bahsettiğim olaydan sonra,yanlış yapmışım.