Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yüze Yapılan Makyajlar..

• rock u-fuck • 26 Şubat 2007 23:10 • #523517
    öncelikle söyleyim ben bakyaj yapmıyorım da siyah giyinmekte tartışılmalı o zaman.. sonuçta ikiside ecnebi özentileri makyajmı rahatsızlık veriyor?
  • da hui • 27 Şubat 2007 00:58 • #523522
    Ya grubun konserde yaratmak istediği atmosfere ya da vermek istediği mesaja göre kostümler/makyaj ayarlanabilir, ben bir sakınca görmüyorum. Sonuçta bu bir sahne sanatı, adamlar nasıl isterse öyle icra edebilir. Makyaj yapıyorsa bir adam sahneye çıkarken hakkıdır, orası sahnedir kardeşim, ilgi çekeceksin, moda sokacaksın insanları sonuçta. Benim dinlediğim gruplar arasında yoğun makyajlı adamlar filan gelmiyor pek aklıma ama garipsemiyorum da yani.
  • Soulforger • 27 Şubat 2007 01:24 • #523524
    Homoseksüel değil , homoseksüel değil! Tamamen kadın kıyafetleriyle çıkıyorlardı fizban'ında dediği gibi ve zaten fizban sebebini de tam olarak açıklamış.

Grup tavırlarına gelince , hoşuma gitmez pek black'e özgü tavırlar ama açıkçası Manowar seven biri olarak benimle grubun tavırları yüzünden dalga geçen bir sürü hıyara katlanmak zorunda kaldığım için , dalga da geçmiyorum açıkçası.
  • Necrophilliac • 27 Şubat 2007 17:59 • #523545
    Twisted Sister bariz travesti kıyafeti giyiyordu affedersiniz de, tama tayt kötü bir anı olarak kalabilir ama fosforlu atkılar falan bir amaç içindi.Ha ilgilenmiyorum fazla o yüzden kesin cevap veremem ama fizban haklı olabilir yine de.
  • Ktulu • 27 Şubat 2007 21:02 • #523550
    Corpsepaint'le vücuda yapılan bir dövmenin ya da piercing taktırmanın veyahut en basitinden kulak deldirmenin ne farkı var?

Bence hiçbir farkı yok mantık olarak. Hepsi birer vücut modifikasyonu ve bulunulan ortama göre saygı gören ya da dalga geçilen şeyler. Afrikadaki bazı insanlar boyunlarına doğdukları andan itibaren bi halka takıyolar ve boyunları o halka yüzünden daha uzun çıkıyo.. Geleneklerini sürdürmek isteyen bazı Japon kadınları hala tahta ayakkabı giyiyorlar ayakları küçük kalsın diye. Bunlar gibi vücuda kalıcı şekilde zarar veren, hatta bize daha saçma gelmesi gereken şeyler varken corpsepaint'e "garip" demek daha garip bir davranış bence. Onlar kültür ve gelenek icabı yapıyor da bizimkiler ne için yapıyor? Bu da metal kültürü... =)

• dark_ambient • 28 Şubat 2007 16:38 • #523569
    yüze yapılan makyajlara karşı bir ilgin olduğunu zannetmiyorum.:)ayrıca metaltr sayfasındaki başlıkların aynısını buraya taşımana gerek yok zaten fazlısyla cevap verilmiş

http://metaltr.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6977&highlight=y%FCze+yap%FDlan+makyajlar

http://metaltr.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1522&highlight=freddy+mercurynin
  • A Dead Castle • 28 Şubat 2007 17:17 • #523570
    Yüze Yapılan Makyajlar

Aynısını bende dedim ama arkadaş ısrarcı :)
  • bokböcüüü • 7 Mart 2007 16:47 • #523922
    metal grupları black gibi mesela yüzlerine jilet felan atıyorlar ondan diye biliyorum ben