Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Freddy Mercury'nin Yeri Doldurulabilir mi?

• sadecemüzik • 4 Mart 2007 03:59 • #523740
    Amaç yer doldurmak olmamalı. Herkesin bildiği gibi sanat özgündür. Her sanatçının kendi özgün yorumu vardır. Freddy Mercury büyük bir başarı yakalamış olabilir. Zaten bunda en büyük etken özgün tarzıdır. Ama gruba kendisinden sonra dahil olan sanatçının ona benzemesi beklenmemelidir. Zaten kendisi de ona benzemeye çalışmamalıdır. Emin olun, Freddy Mercury kadar başarılı olmaması ama özgün olması, onu taklit etmesinden daha iyidir. Ama zaten kendisi olması başarıyı getirir. Ha Freddy Mercury kadar yüksek bir başarı yakalar mı yakalayamaz mı o tartışılır. Ama kendi olduğu sürece erişebileceği en yüksek noktaya çıkar.
  • l-i-m • 4 Mart 2007 16:05 • #523753
    katıldım gitti bu yoruma...!
  • sAtOoOo • 8 Mart 2007 16:55 • #523976
    G.Michael mı Freddy Mercury'nin yerini dolduracak,enteresan..
  • ga ga • 9 Mart 2007 12:10 • #524015
    zaten queen+ Paul Rodgers adıyla yaptılar o turneleri ancak freddie mercury siz queen olamayacağı gibi john deacon sız da queen olmaz ki john deacon freddie öldükten sonra müziği bırakmıştı en azından brian may +roger taylor+paul rodgers olsaydı:P queen adının kullanılması yanlıştı bu arada yeryüzünde freddie nin yerini doldurabilecek bi sesin olabileceğine inanmıyorum
  • kara_ruh • 9 Haziran 2007 17:06 • #527652
    doldurulamaz. çünkü freddy mercury bir ilahtır!
  • Günah_Keçisi • 9 Haziran 2007 17:06 • #527653
    abartma.
  • syarar • 9 Haziran 2007 17:17 • #527654
    Bence de ilah... Ciddiyim... Eklediğim The Great Pretender videosunda açıkça görülüyor... İzleyin..

http://www.garaj.org/video/609/queen-the-great-pretender.htm
  • sandiago ramon • 9 Haziran 2007 20:01 • #527665
    Freddy Mercury'nin Yeri Doldurulabilir mi?hayır doldurulamaz!!!!

evet bencede doldurulamaz!gerçi ilah yakıştırması pek hoş değil!mercury'nin en büyük özelliği gerçekten çok güçlü bir ses yapısı vardı,sahne şovları öyle ya da böyle ilgi çekiciydi!gerçi ben bir ara mercury'i village people'daki polis şahısı ile karıştırıyordum gerçi:)ve wham grubundada kendini kanıtladı zaten!
    Özelliklede ''We are the champions''şarkısı,avrupa şampiyonlar ligi devam ettiği sürece,kazanan takımın oyuncuları ve taraftarları sevinçlerinin ve zaferlerinin haykırış anlarında daima bu şarkıyı seslendirdikleri sürece fredy mercury nin yeri asla doldurulamayacak!
    hadi eller havaya başlıyoruz'' I've paid my dues
    Time after time,
  • Mrs_metal • 10 Haziran 2007 14:08 • #527712
    freddy =oueenn
    kesınlıkle booleee bu hıç kımse onun kadar dogal olamaz oueen'dee..