Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden tek grupla yetinmiyorsun?

• rock u-fuck • 17 Mart 2007 00:37 • #524376
    Neden Tek Grupla Yetinmiyorum?

istisnalar kaideyi bozmaz..
  • Soulforger • 17 Mart 2007 15:09 • #524389

Kaide yok ki istisna olayım. Benim gibi bir çok grubu olan ve hepsine ayak uydurabilen bir çok insan var.

Tek grupluluk kural değildir , buna alışın bence.
  • Single_FACTOR • 17 Mart 2007 23:31 • #524398

şöyle bir durum var; gruptaki eleman diğer grupla çalıyordur. örneğin sen cumartesi için sahne aldın ama diğer grubun da aynı gün sahnesi çakışıyor.
    böyle bir durumda da eleman bir grupta tercih yapmak zorunda kalıyor. ya sana gelecek ya da diğer gruba gidecek. ve ya yerine adam ayarlayacak .
    bu durumda ben boyle bir elemanla çalışmak istemem doğal olarak.
  • rock u-fuck • 19 Mart 2007 18:38 • #524442

şöyle bir durum var; gruptaki eleman diğer grupla çalıyordur. örneğin sen cumartesi için sahne aldın ama diğer grubun da aynı gün sahnesi çakışıyor.
    böyle bir durumda da eleman bir grupta tercih yapmak zorunda kalıyor. ya sana gelecek ya da diğer gruba gidecek. ve ya yerine adam ayarlayacak .
    bu durumda ben boyle bir elemanla çalışmak istemem doğal olarak.
    soulforger arkadaş cevabı verdi sanırım;)
  • Soulforger • 20 Mart 2007 20:31 • #524473

Evet bu bir sorun olabilir ama sanırım organizasyonların hepsi aynı saate falan denk gelmez diye düşünüyorum. Şu ana kadar bana hiç olmadı , olan arkadaşımda yok , ama kesinlikle olmaz demiyorum tabi :)
  • rock u-fuck • 22 Mart 2007 00:34 • #524492

yani çıkacak ana düşünce bir eleman ruhuyla,bedeniyle,herşeyiyle tek grupta olursa daha mantıklı işler yapabilme olasılığı daha yüksek?
  • Soulforger • 22 Mart 2007 00:57 • #524493

İşte yok öyle bir şey :) Çıkacak tek sorun Single_FACTOR'ın da dediği gibi sahne zamanlarının çakışması olabilir , yoksa yaratıcılık bu yani , hayalgücününü sonu yok , hep yaratırsın :)
  • drummer99 • 22 Mart 2007 07:54 • #524498

aslında denilediği gibi birden fazla tarz çalmak için olabilir.2 ye kadar grup da çalınabilir ama sonrası olmaz.hepsini yetişmek provalara hazırlanmak,konser vermek ya da çaldığı grup da tatmin olmuyordur sadece ayda bir kez prova yapılan bir gruptur. sebeplerden olabilir bence