Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovizyon Şarkısını Nasıl Buldunuz.

• baltalı ilah • 10 Mart 2007 00:27 • #524067
    Bence Berbat bir şarkı. Ajdar Çikita Muz la gitse daha fazla ilgi toplayacağına eminim. Bence Türkiyede de eleme yapılmalı. Ismarlama şarkı bu kadar olur. Müzik hocalarından oluşacak bir jüri seçim yapmalı.
  • mkcervy • 10 Mart 2007 00:39 • #524069
    Müzik hocalarından oluşacak bir jüri seçim yapmalı

henüz dinlemedim şarkıyı fakat yukarıdaki düşünce bana ters geldi biraz.şarkı seçimi için bu kadar bilir kişiye gerek yok bence.zaten bunu halk oyları ile seçiyor ve bu biraz da şov işi.oy veren insanların da %5 in den daha azında teorik müzik bilgisi vardır.
    geçen sene yarışmayı kazanan lord^nin şarkısı senin dediğin;müzik hocalarından oluşan jurili bir elemede seçilebilecekmiydi.bence hayır...bu kadar ciddi düşünülmemeli bu olay.
    not : şarkıyı dinlemedim tekrar söylüyorum.ben sadece yukarıda geçen bir cümleye yorum yaptım. :)
    dinleyince tekrar yazıcam buraya..
  • NeGüZeL_İsTnbL • 10 Mart 2007 00:45 • #524070
    dün akşam izledim. boşuna heveslenmeyin derece alamaz :(
  • cthulhu88 • 10 Mart 2007 01:30 • #524080
    Ahanda mart-nisan aylarına geldik.Artık birinci sayfadan düşmeyecek bir topicimiz daha oldu.
  • baltalı ilah • 10 Mart 2007 02:06 • #524083
    Lordi gibi bir gurup yollasak müzik hocalarına gerek yok tabi ki. Ben Türkiyede Halk oyuna güvenmediğim için hocalardan oluşan jüri dedim. Halkın kimleri seçip birinci yaptığını Pop star yarışmalarından görüyoruz zaten. Biraz ağla zırla al sana birincilik. Halka kalırsa Arabeskle bile temsil edilebiliriz. Müzikten gerçekten anlayan kitle buralarda etkili olamıyor işte. Bu %5 te zaten Metal, Rock, Caz, Blues falan dinliyor. Yani bu iş biraz Memur işine banzedi. Görevi al ve yerine getir. Görevde kalite önemli değil tabi ki. Şarkının kimliği yok zaten Türkçemi ingilizcemi belli değil.
  • mkcervy • 10 Mart 2007 04:39 • #524089
    "shake it up şekerim" hehheh iyimiş :P kötü bir şarkı...

türkiye'deki halk oyu hakkında doğru söylüyosun.baygın bayhanı gönderebilirlerdi:P
    benim korktuğum şey müzik hocalarının biraz daha akademik bakması olaya.akademik derken burda onu kastetmedim aslında kelime bulamadım.daha doğrusu kuralcı.belki daha uygunu budur.bu şarkıyı dinleyince gereksiz bi korku olduğunu anladım.
    kenan doğulu bu yarışmaya uygun bi isim bence ama şarkı kötü...kötü tercih,yanlış beste...olmadı kenan! :P
  • violoncellist • 10 Mart 2007 21:07 • #524108
    eurovision kriterlerini göz önüne alırsak, canlı bir sahne performansıyla, yani sahneyi iyi kullanabilme yeteneğiyle birleşirse iyi bir derece alabilir diye düşünüyorum. şarkıyı ben beğenmedim, o ayrı bir konu, ama yarışmada başarı getirebilir diye düşünüyorum.

saygılar
  • _Backmasking_ • 10 Mart 2007 21:21 • #524110
    pop şarkı işte ne bekliyosunuz ki rimirimiley den iyidir :D
  • _one_ • 10 Mart 2007 21:51 • #524111
    yine rezil olacaz
  • CRN_CRN_ME • 10 Mart 2007 22:35 • #524112
    valla hiç sorma ya!