-
şarkı ingilizce telaffuzu konusunda bugüne kadar yapılan en iyi şarkı. ancak ne gerek var biz her şarkıya etnik öğelerimizi katmak zorunda değiliz ki, neden böyle bir dayatma olduğunu da anlayabilmiş değilim neyi kanıtlamaya çalışıyoruz?
-
evet ya bence de neyi kanıtlamaya calışıyoruz ya , eurovizyon mus asiavision olsa sallamaz kimse ha
-
Single Factor a katılmamak elde değil. Bende o arada Sinop davulu olan güm güm güm, sonrada ha ha hehehe bölümü var ya ona taktım. Ne gerek varki madem ingilizce başladın öyle bitir. Sanki o olmasa oy alamayacak! gereksiz. Bu kısımmı yani bunun Türk şarkısı olduğunu ispatlayacak, Burası evrensel müzik yarışması, folklör yarışması değil.
-
Bu yılki şarkı geçen yılki şarkımız "Superstar"dan daha kötü bence. Bir de Kenan Doğulu'nun şarkıyı söylerkenki İngilizce aksanı sıfır.
Son yıllarda Eurovision'a katıldığımız şarkılar o kadar saçma sapan olmaya başladı ki, artık saçmalamak için özel bir çaba sarf ettiklerini düşünmeye başladım. Yoksa Sertab Erener'den sonra üstlerine rehavet mi çöktü?
-
avrupada her ay böyle şarkılardan biri hit oluyor.. yabancıları etkilemeye çalışmaya çalışıyorlar sanırım ama böyle şarkılar artık onlarda normal karşılanıyor.. yani pazara oynamaya çalışmışlar ama hit olamayacak bi parça.. kendi fikrime gelirse..
- shake it up şekerim nedir? ya türkçe yapıcaksan yap ya da ingilizce yap.. sonra neden Türkçe dejenere oluyo diyoruz..
- müzik altyapısı yok parçada, tamamen bilgisayar efektli, emek yok icra yok..
- Türkiyede halen devam eden updız kültürüne göre seçilmiş parça.. özümüz bu değil.. her ülke kendi kültürüne dair bişeyler gönderir biz ise onların kültürlerini yoğurup yinr onlara gönderiyoruz..
- müzikalite olarak kaliteli bi grubun katılması taraftarıyım.. ( rock da olabilir metal de olabilir, halk müziğide olabilir, Türk sanat müziğide olabilir.. , önemli olan müzikalitedir )
sonuç olarak yine kötü seçimdir bu seneki...
seneye kurban,şemben ferah, pentagram gibi isimleri görmek isteriz :D
-
bence bi daha ki seneyi seneyi görmek isteriz madem bu kadar biliyosun harcanma yani...
emek yokmuş icra yokmuş bu parçada gökten zembille inmiş...
-
İronik gelebilir de bugün ortalma bir bilgisayar programlı müzik prodüktörü,ortalama bir enstrüman grubundan çok daha fazlasını kazanıyor.Hele Amerika'da adam tek başına şirketini kurup müziklerini milyon dolara satabiliyor.Kısacası günü yakaladık imajı da verilmiş olabilir.bunalr şarkıyı dinlemedenki yorumlarım.Muhtemelen de dinlemem denk gelmediğim sürece.
-
ya kenan doğulu şarkı yayınlanmadan önce kendisiyle yapılan röportajlarda bence fazlasıyla abartmış,ortalığı dağıtıcaz gibi bi ifadesi vardı.üstüne bi de ilk 3 garanti demiş..
bilmiyorum ama,bence çok zor..
anlamadığım diğer konu da şu:arkada madem sezen aksu desteği var,neden daha anlamlı ve müziği paha eden bi parça yapılamadı?ben sezen aksu ismini duyduğumda tamam bu iş bitti öyleyse demiştim,kenan doğulunun eski tarzını ve müziklerini de düşününce..
ama unuttuğumuz bişey var;kenan doğulu çok değişti..
cem yılmazın tabiriyle;türkiyenin güneş enerjisiyle çalışan ilk popçusu tarih oldu..
-
şeyk it ap şekerim sdsadasd süper parça kesin birinci oluruz {!}
-
seneye kurban,şemben ferah, pentagram gibi isimleri görmek isteriz
tamam oldu. zaten TRT de can atar Satanizm simgesinin adını taşıyan bir grubu Euroviziona göndermek için.