Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle of Filth

• DaNitHEfiLtH • 16 Mart 2007 02:59 • #524305
    Son 7 sayfaya baktım ve bu grupla ilgili bir topicin olmadığını gördüm.Burası nasıl bir metal sitesi.Evrensel bir şekilde ilahi bir grup olan Cradle of Filth'i tanıtıp gençlerimize sevdirmekten mutlu olurum.Madem garaj sadece gruplar ile ilgili forumlar açılmasına karar vermiş müzik bölümünde benim de katkım olsun.Birçok süper albüm yapmıştır.Sağlam coverları vardır Fear of the Dark gibi mesela.Bunun yanında burdan idolüm dani the filth ile ilgili röportajı okuyabilirsiniz http://www.faceculture.nl/cradle/index.htm erisini diğer bilgili arkadşlar versin yeter bu kadar.
  • baltalı ilah • 16 Mart 2007 03:45 • #524307
    Bu sitede Metalci kalmadıki. Devamlı Kurban, Duman, Ceza, Orhan Gencebay, Teoman falan muhabbetleri var. Kurbanı Dumanı efsane olur diye ilan eden tipler artık garajda hakimiyet sahibi. Cradle Of Filth gibi kaliteli müzik yapan guruplar burada pek ilgi görmüyor. Aynı Türkiye gibi Garajdada pek Heavy Metalci kalmadı. Açtığın bu başlığın fazla popüler olacağını sanmıyorum. Ama İbrahim Tatlıses veya Müslüm Gürses le ilgili konu açsan ilgi daha fazla olur.
  • Single_FACTOR • 16 Mart 2007 03:51 • #524308
    Son 7 sayfaya baktım ve bu grupla ilgili bir topicin olmadığını gördüm

bu grupla ilgili açılan başlıkları sayssam syfalar yetmez bence biraz daha incele.)
  • A Dead Castle • 16 Mart 2007 10:47 • #524317
    Verdiğin linkteki Dani Filth resmine bakınca.Gerçektende Sadık bir Black Metal dinleyicisi olduğumu anladım.
    Bu dani filth hakkaten 5 para etmez.Kafada slayer şapkası (şekilli hemde),üstünde garip bir tişört (tam bir black metal vokalisti tişörtü edası var),punk takılan gençlik gibi piercingler de cabası.
  • HeArSe • 16 Mart 2007 10:50 • #524319
    o adam zaten punkçı.
  • A Dead Castle • 16 Mart 2007 10:55 • #524321
    OOoo dahada süper o zaman.Tam hayalimdeki black metal solisti.
  • lacunacoil • 16 Mart 2007 11:04 • #524322
    yaşasın black metal felsefesini ayaklar altına zihniyet (cradle gibiler)...
    sayelerinde punk, hardcore diye bi sürü genç güzel taş gibi hatunlar ortamları sardı (erkekleri beş para etmez, kızları çok şeker tipler)
  • Necrophilliac • 16 Mart 2007 13:52 • #524331
    Öncelikle belirteyim, sadece grup tanıtmak gibi bir karar almadık.Ama bence bir müzik sitesinde mutlaka bulunması gereken grup tanıtımları sitemizde yeterince yoktu.Bizde bu eksiği giderme kararı aldık.Garaj kullanıcıları hala istedikleri başlıkları açıyorlar.

Cradle of Filth'in söylediğin kadar büyük bir grup olmadığı kanaatindeyim.Ancak metal dinleyen biri mutlaka bu grubu dinlemiş olmalı haklısın.

Ayrıca belirteyim çok kısa bir tanıtım olmuş, grup elemanları ve albumleri hakkında biraz bilgi verseydin.Hangi albumlerini önerirsin yeni dinlemeye başlayanlara?
  • kare-te • 16 Mart 2007 18:35 • #524344
    hepimiz hiphopçıyız
  • syarar • 16 Mart 2007 18:47 • #524346
    1)Sen kör müsün?
    2)Burası müzik sitesi
    3)Kimse o grubu sevmek zorunda değil
    4)Berbat ettiği coverları saydırtma bana şimdi

biraz anlayış lütfen...