Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle of Filth

• HeArSe • 16 Mart 2007 23:52 • #524374
    olmuş bitmiş (silinmiş) bir şey için önizleme yapılamaz değil mi?
  • Aria GalaCtiCa • 16 Mart 2007 23:55 • #524375
    Hatırlamıyor musun ne yazdığını? Tamamen şuursuz mu yazıyorsun o mesajları? Böyle ise bile yazmadan önce biraz gözden geçir...
  • beklicem321 • 17 Mart 2007 00:37 • #524377
    Onu silinmeden önce düşünecektin.
  • HeArSe • 17 Mart 2007 10:45 • #524382
    başka forumlarda gözden geçir butonu olmamasına rağmen daha hiçbir mesajım silinmedi ve bu siteler gayet bilinen sitelerdir.ama garaja birazdaha geyik amaçlı giriyorum son günlerde eskiden böyle bir şey yoktu çünkü müdür yoktu.bu müdürler anlaşılan o ki karşısındaki üye ne kadar düşerse o da o kadar düşüyor.aria lafım sana değil ama bazı üyeler birbiriyle arakdaş olduğu için biri laf yiyince nedense hemen arkadaşı giriyor devreye b*k atmaya başlıyor.gelde sinir olma.
  • Necrophilliac • 17 Mart 2007 11:28 • #524383
    1-Punkçı olayında arkandayım.Türkçe bir dildir ve
    "Dilinin sınırları, Dünya'nın sınırlarıdır".Kelimeler türetilebilir, bence de punkçı demek, punk müzik dinleyicisi demekten çok daha kolay.Araba - çok oturgaçlı götürgeç örnekleri gibi.Ayrıca bir karışma durumuda söz konusu değil.Ben "Metalci" diye bir dükkana hiç rastlamadım.
    2-Forumlarda bazı gruplara laf atmak artık çok sıradan, alışılmış bir hareket haline geldi.Ancak, ne kadar kalitesiz olursa olsun dinleyen dinler.Garaj'ın eski kullanıcıları hiphop'a, rap'e, pop'a, piyasaya, ve her türün piyasasına ister olumlu, ister olumsuz gözle bakar ama hiçbir zaman kaynaksız b*k atmamıştır.

Deyinki, bir Black Metal grubu için COF'te şu şu şu yok ve şu tarafları da negatif.Eleştiri böyle olur.Böyle olmazsa ister babasının oğlu olduğu için ister yoldan geçen adam olduğu için mesajınız silinir.Böyle bir durumda insanların arkadaşlıkları yargılanmamalı.

Örnek Yorum:

Cradle of Filth gibi Black Metal'e bu kadar gothic hava katan gruplardan hoşlanmıyorum.Ayrıca işlerinde paranın giderek ön plana çıktığını hissediyorum.
  • HeArSe • 17 Mart 2007 13:41 • #524385
    ben cof'e b*k mu attım şimdi? evet dani filth punkçıdır.bu gruptan önce hardcore/punk yapan bir gruptaydı çünkü.bundan sonra ne bir üyenin nede bir müdürün sözlerini ciddiye alacak değilim.
  • l-i-m • 18 Mart 2007 11:21 • #524403
    Çok gerginsiniz,sakin olun biraz..!
  • Aria GalaCtiCa • 18 Mart 2007 11:25 • #524404
    Tamam, kapatalım bahsi, zaten başlıktan uzaklaşıldı.
  • Single_FACTOR • 18 Mart 2007 12:59 • #524405
    arkadaşlar bu tip konular için birbirinizi kırmanıza, ortamı gerginleştirmeye hiç gerek yok.
    Lütfen yazdıklarınızı "biri bana bunları yazssaydı ne düşünürdüm?" şeklinde öz eleştiri yaparak yazmaya çalışın.
    mesajların basit sebeplerle silinmesi forumda çok hoş görünmüyor, bu sebeplerle de bizler kişileri karşımıza almış olmaktan dolayı mutlu değiliz.
    anlayış lütfen...
  • Necrophilliac • 19 Mart 2007 22:29 • #524451
    16 yaşında birinin "genç" ibaresini kullanması çok komik geldi.Kaldı ki bunak denecek yaştaki kullanıcılarımız bile böyle şeyler yapmadı hiç.

İsteyen istediğini dinler.COF tarzını ve müzik yapışını beğenmediğim bir grup.Ama bunu eleştirebilirim.Ne topic'i açanı ne de bence teknik anlamda başarısız da olsa beğenerek dinlemeye devam edeni.