-
Pop müzik mi derken senin kastettiğini anladım sen popu sevmiyorsun senin sevmediğin bizim ülkemiz standartlarında yapılan yani türkçe pop.Ondan bende nefret ederim.Ama pop müzikte bu işi iyi yapan şarkıcılar var mesela Dido,Tori Amos,Loreena Mckenitt(tam pop olmasa da celtic ezgileri içeren pop),Björk,Sting filan.
-
Loreena Mckennitt ve Björk pop değiller bildiğim kadarıyla :) Saydığın isimler gerçekten kaliteli , zevkle dinlenir , katılıyorum görüşlerine :)
-
Björkün stili sadece kendisine özgüdür. Onu herhangi bir kategoriye sığdırmak mümkün değildir (bence)
-
yemek türü bence
-
ööghhkkyy pop ıykk demek saçma ve bi getirisi de yok.işini gerçketen gönülden gelerek yapan insan ister istemez bi kitle ve kaliteyi yakalar.pop derken kastın gülbengiller popuysa zaten bişi diyemem tabii...
-
Pop müziği karalarken genelleme yapmayalım
Bu türün hakkını verenlerde vardır
Severek dinlediğim 80's pop sanatçıları bu konuda örnektir
Şu an ki pop insanın midesini bulandıracak türden.Gerçi son yıllarda ki rock gruplarıda mide mi bulandırıyor açıkçası.Ne varsa 80'lerde var
-
Ne yazık ki dinlemeyecek
-
90ların ve 80lerin popu güzelmiş ama şimdi nefreet
-
80'lerin disko müzikleri bile güzel. :)
-
şimdilerin pop müzikleri berbat ama bazı yabancı dinlenecek popçular var hala... yabancı özentiliği olarak anlamasın kimse türkçe müziğe saygım sonsuz ama kimse beni türkçe popun iyi olduğuna ikna edemez..