-
İşte bak olaya bak , oraya giden tipler ne kadar dejenere? Siyaset karıştırılmamalı diyenler çıkabilir ama o festivalin kendisi siyasi! Hadi millet karıştırılmamalı diyenler çıkabilir , evet onu bir nebze haklı bulabilirim ama Türk bayrağı açtı diye adama saldıran tipler bu ülkeden s**tirsin gitsin derim! (Afedersiniz ama bazen tutulamıyor işte)
-
Sabah kalktım çadırdan kafayı çıkarttım.Bi baktım elemanın biri eline almış megafonu arkasında da çoluk çocuk.Adam siyasi propoganda yapıyor.Çocuklarda tekrar ediyor falan.Lezzetsizdi.
Ray-ban gözlükleriyle gelenlerde oldukça sıkılardı :)
Ama herşeye rağmen yinede güzeldi.Bir ara bira bitti ama karaborsadan hallettik olayı.Birde adamın teki bizi sahilden konser alanına kadar kendi arabasıyla götürdü tam iniyoruz evet çocuklar ücretleri alayım dedi.4'er milyondan adamı zengin ettik :)
-
Festival geyiği festivallerin olmazsa olmazı zaten ya... Ya nasıl söyleyeyim, bu festivale siyasi vs. vs. sebeplerden sıcak bakmayanları anlayışla karşılıyorum.Çünkü yani en azından benim gibi düşünen bir insanın öyle bir festivalden alacağı lezzet çok farklı.Yani bu festivale yaklaşımımız farklı.Aynı durum dinlediğim gore müzik içinde geçerli.Genelde çok farklı yaklaşıyoruz forum ahalisiyle bu meselelere.
-
ben barışarock'a ilk başladığı zaman dan beri giderdim.fakat 2006 ya gidemedim.zaten 2006 da b*ku çıkmış bayağı...iyikide gitmemşim.bu sene gitmek isterim, umarım 2006 gibi olmaz
-
bedava sirke her daim baldan tatlı olmayabiliyor..
..
siyasi boyuta gelince de;sitesindeki tanıtımında geçen sene milliyetçiliğe de karşı oldukları yazıyordu..
şimdi ne yazar bimiyorum..
ama bence tepki koyulması gereken 1 organizasyon..!
-
Geçen sene gittim , bu sene gitmem.PoS'a gidicem , o yeter.
-
pos nedir
-
:D
-
yahu nedir bu barışarock karşıtlığı anlayamdım insan insanım diyorsa bi şey yapmalı onlar bu festivali hazırlryor beleş olduğu için boş beleş insan çok kabul ama herkesi yargılamak acımasızlık
bu arada herkesin olduğu gibi müzisyen ve müzikseverlerinde görüşleri vardır
-
Türk Bayrağını görmeye tahammülü olmayan adamlarla aynı ortamı paylaşamam. Bir dahada oraya gitmeyi düşünmüyorum.