Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurt Cobain, idolluk , 27 yaş , yetersiz müzik , vs.

• şermutah • 26 Mart 2007 19:29 • #524829
    grunge ın geneli için birşey demedim bu bir tartıştığımız konu kurt cobain di sanırsam. ikinci olarak hayır kendimi gayet 14 yaşında olarak görüyorum ve mutluyum yaşımdan sadece forumda küçüksün tipinde bi önyargı var ona karşı bunu yazdım.Bana 90 lardan sonra çıkmış tek bi tane düzgün grup gösterirsen memnun olurum.
    _SMELLS LIKE TEEN SPIRIT_

Load up on guns and bring your friends
    Silahları donan ve arkadaşlarını getir

It's fun to lose and to pretend
    Kaybetmek ve rol yapmak eğlencelidir

She's over bored and self assured
    O aşırı sıkılmış ve kendine güvenli

Oh no, I know a dirty word
    Oh hayır, pis bir kelime biliyorum

Hello,hello, hello, how low
    Merhaba, merhaba, merhaba, ne kadar aşağı?

Nakarat :

With the lights out it's less dangerous
    Işıklar kapalıyken, bu daha az tehlikeli

Here we are now
    İşte buradayız şimdi

Entertain us
    Eğlendir bizi

I feel stupid and contagious
    Kendimi aptal ve bulaşıcı hissediyorum

Here we are now
    İşte buradayız şimdi

Entertain us
    Eğlendir bizi

A mulatto
    Bir melez

An albino
    Bir albino

A mosquito
    Bir sivrisinek

My Libido yeah
    Benim libidom evet

I'm worse at what I do best
    En iyi yaptığım şeyde daha kötüyüm

And for this gift I feel blessed
    Ve bu tanrı vergisi yetenekten dolayı kutsanmış hissediyorum

Our little group has always been
    Küçük grubumuz hep varoldu

And always will until the end
    Ve sonuna kadar da varolacak

Hello, how low? Merhaba, merhaba, merhaba, ne kadar aşağı?
    Nakarat

And I forget just why I taste
    Ve neden tattığımı unutuyorum

Oh yeah, I guess it makes me smile
    Oh evet, sanırım beni gülümsetiyor

I found it hard
    Bunu zor buldum

It was hard to find
    Bulması zor oldu

Oh well, whatever, nevermind
    Oh peki, herneyse, boşver

hello, how low?
    Merhaba, ne kadar aşağı?

Nakarat

Yeah, a denial
    Evet, bir inkar

bana bu sözleri açıklarsan memnun olurum.Aynı zamanda Seatle grupları zencileri savunmadı/savundu gibi birşey demedim

pearl jam ve alice in chains hakkında yorum yapamayacağım çünkü hiçbir fikrim yok.
    aynı zamanda kimin daha iyi gitar çaldığı konusuna gelince tamam haklısın orda biraz aptallık yapıp olayı sanki yarışmaymış gibi gösterdim özür dilerim.punk taki solo olayına gelince şahsen o kadar belirgin olmadığını düşünüyorum zaten punk ı oluşturan gruba bakarsanız kendilerinin bile o kadar iyi gitar çalamıyoduk dediğini görürsünüz ( sex pistols )
  • şermutah • 26 Mart 2007 19:31 • #524830
    elektronik/tekno pop tan bahsetmiyorum 90 lardan sonra çıkmış audioslave soundgarden muse vb. istisnalar dışında rock ta öyle büyük bir grup göremiyorum
  • ibanetze • 27 Mart 2007 01:54 • #524835
    Nereye bakıyosun sağlam grup görmek için?

Anathema, Opeth, Iced Earth, Tool, Dredg, A Perfect Circle, , Nickelback, My Chemical Romance, AlterBridge, Radiohead, The Mars Volta, Mad Season, Stone Temple Pilots, Stone Sour, Sonic Youth, OASIS, Travis, Manic Street Preachers... Daha binlerce var ama neyse...
  • ibanetze • 27 Mart 2007 02:49 • #524837
    Silahları donan ve arkadaşlarını getir
    Kaybetmek ve rol yapmak eğlencelidir
    O aşırı sıkılmış ve kendine güvenli
    Oh hayır, pis bir kelime biliyorum

Merhaba, merhaba, merhaba, ne kadar aşağı?

Sence burda genliğin hayattan bezmişliğini anlatılmıyo mu? Rol yapmak, sıkılmış ama özgüveni tam gibi durmak... ve ayıp olarak nitelendirilenler/tabular...

Bunlar imgedir, imgeleri yorumlamak senin yapacağın iştir... Yazmak kadar okumak ve anlamak da önemlidir, sen burda isyan yok, hani nerdeymiş diye bakarsan kimse sana bi şey anlatamaz...
  • şermutah • 27 Mart 2007 17:15 • #524846
    maksat öğrenmek
  • şermutah • 27 Mart 2007 17:15 • #524847
    maksat öğrenmek
  • BEATLES • 27 Mart 2007 17:58 • #524850
    intihar etmeseydi bence öyle tipler olmazdı.nirvana en iyi gruptur dünyada başkası yoktur diyenler evet birsürü var bunları da dikkate almamak lazım sonuçta bişi değiller onlar,değmezler:)..nirvana dağılırdı,kurt bi süre çekilirdi kızına vakit ayırırdı,foo fighters belkide kurulmazdı...kurtün rapçiyle bi düeti olurdu(rapi çok yaratıcı bulduğunu söylermiş),sonra yine ortaya çıkardı süper şarkılar yapardı,belkide kızı bugün böyle olmazdı...

sonuçta bunların hepsi olasılık kurt öldü,yaşamıyor,yaşasaydı diye bişey yok olmadığı gibi de nirvana dünyanın en süper grubudur diyenlerde olacak,napalım onlarda öyle yaşasınlar gitsinler...

anket için birşey demiyorum başka güçlere yapanı havale ediyorum... :)
  • BEATLES • 27 Mart 2007 18:08 • #524852
    Nirvana hakkında konuşmadan önce iki kez düşünelim, aynı şekilde çalması zor olan şarkılar vardır, yazması zor olan şarkılar vardır, ikisinin ayırdını bilelim

ibanetze 26 Mart 2007 Pazartesi / 00:54

kurt şarkıları ve grunge için 3 akor ve 1 çığlık demiş...
    kurtü,şarkılarını ve grungeı seviyorum yanlış anlaşılmasın...
  • ibanetze • 27 Mart 2007 18:40 • #524854
    Rolling Stones da müziğe kızlar için başladık demiş, ama önemli olan ne dedikleri değil, ne yaptıkları...
  • ibanetze • 27 Mart 2007 18:45 • #524855
    grunge punk ın sözlerinin içi boşaltılıp solo eklenmiş halidir!

Pearl Jam'in, Alice In Chains ve Soundgarden'in punkla hiç bi alakası olmayan bi çok hiti var, Nirvana soloları Bad Religion sololarından daha komplike mi ki bunlara solo mu diyosun demişsin?