-
dövüş kulübü sanırım..
(filmi müziği için izlemiyorum ama "where is my mind"ı da o son sahneden başka 1 yerde dinlemek hoşuma gitmiyor..hani biçilmiş kaftan modeli vardır ya;işte o..!)
-
eheh konu çok iyi ...
ben fight club daki şarkıyı elde edesiyeceye kadar
filmin sonuyla şuuru aşan bi kankalık geçirdim _şükür where is my mind? ı cevaplıyabliyorum : çünkü artık soundtracleri mevcut.
yani baştan devirmek midem bulandırıyodu artk.. fi tarihte bunlar tabii:d
bir de okul filminde ki konser görüntüsünde çalan -kevin moore-gitme 'yi çok dinlerdim
bir de theLORDoftheRings-te çalan film müzikleri...
meetings
returns of king
the bridge ve bıla bıla...
-
hem müziği hemde çarpıcı görüntüleri nedeniyle (ki zaten diyalog veya anlatcı yok) koyaanisqatsi, powaqqatsi ve nowaqqatsi üçlemesi.
-
Dün akşam Prestige yi izledim ve film müziklerine hayran kaldım. Ufak bir araştırma yaptım ve Thom Yorke, Stephen Edwards, Keith Nichols, Bob Barratt ve Colin Frechter isimlerine rastladım. (Kaynak iMDB)
-
Söylenenler arasında sevdiklerim olduğu gibi (Requiem For a Dream, Fight Club, Emir Kusturica-Goran Bregovic harikaları vs.) şunları da hatırlatmadan edemeyeceğim:
Trainspotting'i göremedim yukarılarda; Lou Reed'in bir Perfect Day'i vardır ki orda, o görüntülerle nasıl da fena.
Boş Ev(Bin-Jip)'de de Natacha Atlas harika bir şarkı söyler tabi yine film içinde bambaşkadır. Bu filmin gerçekten şarkılı kısımlarını defalarca izlemişimdir, sırf bu şarkı için.
Sonsuzluk ve Bir Gün (Eternity and A Day)izlenmeli, dinlenmeli.
Ve son olarak aklıma gelen sanırım türkçesi Daha Yaklaş'tı, Closer adlı filmdeki Blower's daughter şarkısı, kederli çok ama elbette film içinde fazlaca anlam kazandığını düşünüyorum yine.
Çok uzun yazdım kusura kalmayın, bu filmler müzikleri olduğu için izlenmez sadece, güzel filmler olduklarını düşünüyorum ama sırf müzikleri için de izlenir bence ;)
-
teksas katliamını müziği için izlemiştim sinemada ama nasıl olduysa müzik falan çalmadı sinemadan dolayı mı bilemiyorum kötü bi hayal kırıklığıydı ama olsun film çok güzeldi:)müziği için izlemek istediğim tek filmdir:)
-
araf...
müzikleri haykonun yaptığını duyunca hemen atladım. ama film de güzeldi
pişman olmadın yani:)
-
Chucky'nin Gelini:Rob Zombie-Living Dead Girl
Barda:UcNoktaBir-Barda Soundtrack