-
Bilmem hoş olabilir aslında böyle bir başlık :)
Abartmayacak şekilde birer albüm ya da parça yazarsanız. Mesela bugünkü önerim şudur filan gibi :) Fazla abartmadan :)
Bakın ben Let It Flow'u öneriyiroum. Kendileri doom/melankolik metal yaparlar. Tek bir albümleri vardır. (falan gibi)
Dipnot: Sakın telif haklarına karşı olacak şekilde link vs. vermeyiniz. Demolar olabilir tabi ki.
-
-
Heavy/Thrash Metal sevenlere Grave Digger'ın Knights Of The Cross albümünü kesinlikle öneriyorum. Kesinlikle es geçilmemesi gereken bir albüm. Ortaçağ'daki haçlı seferlerini ve doğu dünyasındaki bazı olayları (Hasan Sabbah ve Haşhaşiler gibi...) konu alan albüm kesinlikle hitlerle dolu. Playlistinizden hiç bir şarkısını silmek istemeyeceksiniz :)
-
The Kovenant-Animatronic
Gittiğim her yerde 10-15 kere yazıyorum, buraya da yazdım.
Rammstein başlığına verdiğim linklere bi bakın derim, özellikle sonuncusuna.
-
Yeter Bee! Metal metal nereye kadar.. Bir kez de bana yönelik albüm verin be kardeşim! :)
-
serdar ortaç - mesafe nasıl? :D
-
yok sen gelme ben albümü alır sana kargolarım :D
başlığa katkıda bulunalım biraz ;
Trivium - The Crusade , Machine Head - The Blackening
-
the blackening benim de kesinlikle önerdiğim bir albüm :) özellikle now i lay thee down adlı şarkı muhteşem olmuş bence.. ne zaman dinlesem aşırı biçimde gaza geliyorum :) neyse, benim önerime gelelim:
a black rose burial - an awakening of revenants
grubun tek kaydı olan bu ep nin gerçekten muhteşem bir içeriği var. death metal, hardcore, jazz ve avant-garde türlerinin karması deneysel bir müzikleri var ve ben gerçekten bayılıyorum :) albümden an awakening of revenants, a baleful aura in the graveyard of broken gears ve straight from the mind of a modern day vigilante adlı şarkıları şiddetle tavsiye ediyorum. umarım beğenirsiniz :)
-
Tool - Ænema ve de Megadeth - Rust in Peace
herkesi oldukça etkileyen albümlerdir hatta "kaydırır" bile .
-
vovin albümünü dinlemeyen vatandaşlara şiddetle dinlemelerini tavsiye ederim :):P