-
-
The Message - Maurice Jarre
The Lord Of The Rings - Howard Shore (Enya'nın da vokalleri vardır bazı parçalarda)
Bu müzikler olmasa, filmler yarım yamalak kalırdı kesin. Daha iyi olamazlardı. Film müziği sevenlere şiddetle öneririm, aynı şekilde önerilerinizi de beklerim :)
-
Sana yönelik? Al syararım, köpeğin olsun, lakin yorumları isterim buraya;)
Empyrium-Where at Night the Wood Grouse Plays
Can Atilla-Cariyeler ve Geceler
-
sanırım bıkmadan dinlediğim bi şarkı olan metaliica'nın frantic'i!!!mutlaka dinlenmesi lasım
-
-
Dark Tranquillity'nin 8 albümü 2007 Fiction albümünü öneririm.
Death'in nasıl güzel melodik olabileceğinin en iyi örneğini bu albümde bulabilirsiniz.
Diğer albümlerinden daha farklı nefret ve öfke yerine daha çok acı dolu kanımca. Hele albümdeki son parca The Mundane And The Magic albümdeki diğer parcaların aksine Doom ve Death harmanlanıp Melodikleştirilerek nasıl dinleyene nasıl acı çektirilir gösteriliyor. Ayrıca bu albümde 10 senenin ardından tekrardan bayan vokale yer veriliyor. Yani bu da DT'nin uzun bi birikiminin ona sağladığı profesyonelliği kullanıp kendi tarzından ödün vermeden hazırladığı bi albüm herkese tavsiyemdir.
-
Sultanlar Aşkına'yı da dinledim, gerçekten güzel bir albüm. Zaten Can Atilla dinlediğim nadir Türk Müziği müzisyenlerinden, hatta nadiri geçtim, tek diyebilirim. Ancak müziği kesinlikle çok kaliteli, kendini dinetiyor.
Resmini görmemiştim daha önce, teşekkür ederim.
-
Abi mevsim yaz oldu Punk dinleyin diyorum.Hiç yapmazdım ya new school punk dinliyorum arada.
Anti Flag - War sucks, Let's party
Melodisi falan güzel.Aynı grubun, Exodus, The Press Corpse, That's Youth, Tearing Down Everyone gibi şarkıları var.Hoş şarkılar hepsi.
Sonra dersenizki biraz daha extreme işler, Darkestrah adlı Kırgız Black Metal grubunun Jashil Oy şarkısını mutlaka dinleyin.
Hiçbiri o kadar sert şarkılar değil.
-
İçinde yer aldığı projelere, albümlerine seçtiği konulara bakmak bile yeterli aslında kalitesini tahmin etmek için.
Böyleleri dururken kimleri sokuyorlar gözümüze gözümüze.
Gözü çıkasıca Türk medyası!
-
Medya Can Atilla'yı da taşır göz önüne, ancak Ahu Tuğba ile çıkarsa...
Medyanın işi ne ki, müzik mi... Veya şöyle sorayım, halkımız ne istiyor, müzik mi? Arz-talep meselesi...