Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arkadaslar cok acil odtü bahar senliği hakkında yardım gerekiyo,!

• Metalist_Boy • 11 Mayıs 2007 18:58 • #526650
    yaa bu senlige girmek icin odtü ogrencisimi olmak gerekiyo ya da davetiye falan mı gerekiyo?Herkes giremiyo mu? cok acil ögrenmem gerek pentagramı kacırmak istemiyorummm
  • Aria GalaCtiCa • 11 Mayıs 2007 19:01 • #526652
    Pentagram konseri biletli mi bilmiyorum şayet biletli ise biletini göster gir. Yok biletli değil ise kimlik ayarla biyerlerden. Yok mu hiç ODTÜlü tanıdığın falan, kimlik ayarlasalar sana. O da olmadı giriş yalanlarından birini sık artık:D

dipnot: o kapıdan geçmek için en kolay yol ÖSS'yi kazanıp da gelmektir.
  • Metalist_Boy • 11 Mayıs 2007 19:05 • #526653
    ama daha 2 yıl var ÖSS ye :D yaa ayarlayabilirmiyim bilmiyorum ama biletli değil herhalde ve odtüde okuyan tanıdıgım var o soyledi zaten bosuna gitme almazlar diye ama inanamadım hayal kırıklıgına ugradım :S

Bu arada giriş yalanlarından bikacını ogretebilirmisiniz?
    :D :D
  • Aria GalaCtiCa • 11 Mayıs 2007 19:31 • #526654
    Valla Pentagram'ı o kadar seviyorsan şansını bir dene. Ben zamanında kullandığım yalanlardan bikaçını yazayım sana ama o zaman bahar şenliiği değildi o zaman hafta sonu değildi ve denetim bu kadar sıkı değildi. Neyse, tavsiyeler benden, gerisi keyfine kalmış:

-En sağlam yöntem en saglami kampuse girmeden stickerli bir araca otostop çekmektir. Stickerlı araç içindekilere kimlik sorulmuyor.

-Eskişehir yolu tarafında A1 kapısını geçtiksen sonra tellerde gedikler var, 2-3 saatlik bir doğa yürüyüşünü göze alırsan oradan girebilirsin içeri.

-Kolejdeki kardeşimi alıcam da diyebilirsin. Ama cumartesi günü okulların açık olmadığını bilen seküriti amcalara bununla alakalı bir yalan daha uydurmalısın (veli toplantısı, özel kurs...vs)

-Çiftkatlı otobüse binip gelirken üst katta biraz da arkalarda bi yere oturursanız, cüzdanın yarı saydam bölümüne koyduğunuz herhangi bir kartı (kırmızı renkli kimliğe benzeyen herghangi bir kart, tutup da kupa sekizlisi göstermeyin) gösterirseniz genelde işe yarıyor. seküriti amca merdivenin orda bekledii için genelde arkaya yürümüyor . Öne yürüdüğünü gördüm de arkaya geldiğine şahit olmadım. Ha olur da öne oturursan da en öne otur.

-Ne yaparsan yap, ne dersen de, kendine güven. "Ben bunları hergün yapıyorum" gibisinden bir ade takın.

-"kimliğim labda kalmış", "Hocam cüzdanı çektirdim, kimlik çıkartıcam yakın zamanda" gibisinden yalanlar da söyleyebilirsin. Ama bu maddemizde esas olan "hocam, lab" gibi ODTÜ Türkçesi kelimeleri kullanmaktır. Hatta artislik yapacaksan görevlilere "ÜÇlü Amfi'De resitation yaparken düşürmüşüm" gibilerinden post-modern bir cümle de kurabilirsin ki bu kısmı tamamen fantezine kalmış bişi.

-En olmadı beni bul, benim kimlikle girersin. Ben bi şekilde girerim sonra. Ama yakalanırsan oyarım ona göre:D

Öff lan, sahtekarlığın el kitabını yazdım ayaküstü...
  • metalikmanyak • 11 Mayıs 2007 19:58 • #526655
    süpersin.. :D
  • Aria GalaCtiCa • 11 Mayıs 2007 20:29 • #526656
    Bu arada sıkı denetim var sözümü geri alıyorum, bu sene sallamıyorlar hiç. Ama sen salma kendini hemen, en sıkı şekilde çalış dersine...
  • Metalist_Boy • 11 Mayıs 2007 20:59 • #526657
    Ya hakaten cok teşekkür ederim süperdi valla :D bi deniycem girene kadar hangisi olursa :D
  • Aria GalaCtiCa • 11 Mayıs 2007 21:07 • #526658
    Ya ben bir sitede 15-20 maddelik bir alternatifler listesi yazmıştım. Admin ile kapışınca (bekçi amca okuma sen bu mesajı:D) önce yazdıklarım uçtu sonra ben:D O yazıya ulaşabilseydim tozunu attırırdım ya, oradan aklımda kalanlar bunlar işte.

Rica ederim, ne demek. Kapının birinden giremezsen diğerinden girmeyi dene. O yüzden konser saatinden bayağı bir önce gel sen, dışarıda oyalanabilirsin biraz:D
  • SlipknotSlave • 11 Mayıs 2007 21:29 • #526659
    numaralara bak ofof :D bende mi gitsem ne :P
  • Aria GalaCtiCa • 13 Mayıs 2007 01:03 • #526690
    Eee girebildin mi bakiyim ODTU'ye?