Valla Pentagram'ı o kadar seviyorsan şansını bir dene. Ben zamanında kullandığım yalanlardan bikaçını yazayım sana ama o zaman bahar şenliiği değildi o zaman hafta sonu değildi ve denetim bu kadar sıkı değildi. Neyse, tavsiyeler benden, gerisi keyfine kalmış:
-En sağlam yöntem en saglami kampuse girmeden stickerli bir araca otostop çekmektir. Stickerlı araç içindekilere kimlik sorulmuyor.
-Eskişehir yolu tarafında A1 kapısını geçtiksen sonra tellerde gedikler var, 2-3 saatlik bir doğa yürüyüşünü göze alırsan oradan girebilirsin içeri.
-Kolejdeki kardeşimi alıcam da diyebilirsin. Ama cumartesi günü okulların açık olmadığını bilen seküriti amcalara bununla alakalı bir yalan daha uydurmalısın (veli toplantısı, özel kurs...vs)
-Çiftkatlı otobüse binip gelirken üst katta biraz da arkalarda bi yere oturursanız, cüzdanın yarı saydam bölümüne koyduğunuz herhangi bir kartı (kırmızı renkli kimliğe benzeyen herghangi bir kart, tutup da kupa sekizlisi göstermeyin) gösterirseniz genelde işe yarıyor. seküriti amca merdivenin orda bekledii için genelde arkaya yürümüyor . Öne yürüdüğünü gördüm de arkaya geldiğine şahit olmadım. Ha olur da öne oturursan da en öne otur.
-Ne yaparsan yap, ne dersen de, kendine güven. "Ben bunları hergün yapıyorum" gibisinden bir ade takın.
-"kimliğim labda kalmış", "Hocam cüzdanı çektirdim, kimlik çıkartıcam yakın zamanda" gibisinden yalanlar da söyleyebilirsin. Ama bu maddemizde esas olan "hocam, lab" gibi ODTÜ Türkçesi kelimeleri kullanmaktır. Hatta artislik yapacaksan görevlilere "ÜÇlü Amfi'De resitation yaparken düşürmüşüm" gibilerinden post-modern bir cümle de kurabilirsin ki bu kısmı tamamen fantezine kalmış bişi.
-En olmadı beni bul, benim kimlikle girersin. Ben bi şekilde girerim sonra. Ama yakalanırsan oyarım ona göre:D
Öff lan, sahtekarlığın el kitabını yazdım ayaküstü...