-
6.sınıf = Haluk Levent,Selahattin Özdemir(eheh),Şebnem Ferah,Teoman,Müslüm Baba,Özlem Tekin...
7.sınıf = Haluk,Şebnem,Özlem,Selahattin Özdemir,Müslüm,
8.sınıf = 7. sınıfın aynısı + Bulutsuzluk Özlemi
lise 1 = Pentagram(ogün),Bulutsuzluk Özlemi,Bon jovi ,Şebnem,Haluk,Özlem,Müslüm...
lise 2 = İlk intihar denemesi + Erhan(l-i-m)=Arabesk dönemi+Duman+ Satanist metal(death,black)..
lise 3 = Ogün Sanlısoy,Bulutsuzluk Özlemi,Pentagram,Heavy metalciler(Metallica,Blacak sabbath..)Duman,Yavuz Çetin(sadece 'Yaşamak İstemem''i bilirdim..gerisi daha sonra syarar'dan geldi),Müslüm,Led zeppelin(3,4 tane şarkısı),Queen,Bon jovi,New Age,Reggie
Geçen sene dersane:Led zeppelin,Ogün sanlısoy,Bulutsuzluk Özlemi,Müslüm,Queen,Bon jovi,Pentagram,Kurban,aşırı derecede Metal(heavy,thrash,death,black...)Blues müzik(isimlere dikkat etmeden dinlerdim)+Klasik Müzik & Jazz,opera,Piyano,Reggie,New Age...
Bu sene+Geçen senenin son ayları(Tam olarak memnun olduğum ve istediğim,kendimi bulduğum tarzım oluştu)=Blues,Metal(sadece heavy metal),Müslüm Gürses,Klasik-Soft-Hard Rock,Klasik Müzik,jazz,Piyano,New Age,Reggie
Pardon fazla yer kapladım :=)
DipNot:Yukarıda yazmadığım Elvis Presley,eniştem sayesinde çocukluğumdan beri dinlediğim bir isimdir...Michael Jackson da lise 2'ye kadar ilgimi fazlaca çekti..
Eyvallah...
-
muzıge pop,pop rockla basladım denebılır..
7. sınıfta haluk levent gabı anadolu rockerlar dınledım
8. sınıfta ole gectı denebılır.
lısede yabancı ya dondu.
ıngılızce ögrenme surecının cok etkısı var tabı
metal de buldum kendııımıı sankı
lırıklerı turkceye cevırmek muthıss eglencelı hale geldı dıyebılır..
sert muzık te buldum kendımıııı...
-
İlkokul -----> burzum, darkthrone, mayhem
ortaokul -----> dethkrüsh, anti-flag, the clash, ramones, sex pistols
lise --------> linkin park, slipknot, duman, bleeding through
-
"mayhem topu tut", "top mayhem top" diyordun dimi o zamanlar :D
-
çocukken,ilkokuldayken falan müzik dinlemezdim:)
4. sınıfta beatlesı keşfettim ama hiç birşey olmadı,bırakmıştım,hala hiç birşey dinlemiyordum:)
5.sınıf tam arayış dönemimdi:D blue,britney spears,beyonce,madonna,tatu falan dinlerdim,sabah akşamda number1 açık olurdu:D abuk sabuk onları izlerdim hep:)
6.sınıfta 5.sınıftakilerin hepsini bırakıp,beatles ve john lennon hastası oldum:)
7.sınıf süperdi kendimi o ara baya geliştirmiştim.nirvana dinlerdim,ara ara pink floyd dinlerdim,the doors dinlerdim...
8.sınıfta pek geliştirememiştim ama iyiydi genede weezer,hole,janis jopplin(pek sık dinlemesem de)i keşfetmiştim.
9.sınıf(bu yıl)da en önemlisi benim için yavuz çetin oldu...led zeppeline de başladım,alice in chainse bayıldım,cem köksal dinledim,meat puppets,rammstein,teoman,malt falan dinledim bi ara baya...sonra arkadaşların etkisiyle judas priest,metallica,iron maidena falan baktım:)
şu aralar queeni keşfetmeye başladım:)
çok grup denedim dinledim ama hiç biri benim için beatlesın yerini tutmaz,bana verdiği etkiyi veremez:)hala çok şey var beatlesta:)
-
Genesis'in ilk kurulduğu yıllarda "Janis Joplin" abla bağırıyordu,"Oh Lord Wont you buy me a color Tv" diye ama,
Cindrella nerden çıktı yahu?
Cindrella döneminde bırak renkli tv,Japonlar teorik olarak plazma tv üzerinde çalışıyorlardı :)
-
ilkokul ---> eminem, limp bizkit, metallica, robbie williams
ortaokul --> cannibal corpse, death, sentenced, iced earth
lise ------> slipknot, korn, mudvayne, ill nino
şimdilerde > anal cunt, s.o.d., eski caliban, nasum, fantomas vs..
-
4-7 yaş --> Mahallede akordeon çalan genç tayfa.
8-12 yaş --> Dizi,film,çizgi film müzikleri..
13-15 yaş --> Alihan
16-19 yaş --> Tokyo Hotıl, Elli Sent, Jeyzi, Biyonz, Metalika, Duman, Kof, Çob vs..
-
7-11 Metallica (ciddiyim, kuzenlerim sayesinde:)
11-14 Spice Girls (Bunda da gayet ciddiyim)
14-17 Nirvana, Metallica, O zamanlarn bir anda ünlü olmus olan "rock bozuntusu" tipleri...
17-21 Anathema, Hayko, Dream Theater, Korn, Marduk, Rammstein...
devam etmekte...
-
7-11 cryptopsy,necrophagist
11-14 annihilator,megadeth
14-18 iron maiden,king diamond
18 ve sonrası
***İsmail YK***