-
Punk çıkışlı bir kültür olduğundan pogo kültürünün metal grupların konserlerinde görülmesinden memnun musunuz ?
-
Beni fiziksel açıdan etkilemediği sürece problem yok:D Pek memnun olduğumu söyleyemem:s Bunun punk çıkışlı olmasıyla ilgisi yok. Sade ve sadece o kadar çok tehlike atlattık ki pogoda(ezilme,çizilme vs.)benden uzak olsun diyorum...
-
Çok şahit oldum ama içinde bulunmadım. Memnunum bulunmadığımdan dolayı :)
Zaten 50 kiloyum. Ezerler filan :)
-
ya benim müzik anlayışımda IQ'su düşük atraksiyonlara yer yok. embesilce. kafası sağlam olan adam yapmaz. coş bağır zıpla da, başkasına ne saldırıyosun embo. sanatçıyı izlesene.
-
ya benim müzik anlayışımda IQ'su düşük atraksiyonlara yer yok. embesilce. kafası sağlam olan adam yapmaz. coş bağır zıpla da, başkasına ne saldırıyosun embo. sanatçıyı izlesene.
-
sanki dışkısı çıkarılmasa daha iyi olur..
-
Direk Sadoizim bence
-
asırıya kacmazsa gercekten eglenceli..ama bazıları var ki insan bicmeye gelmiş gibi oluyolar..
-
Bunun embesilce bir tarafı var gibi görünüyor fakat yok bence.Sadece bir stres atma yöntemi.Abartı şiddette zıplamayınca çok eğlenceli oluyor :)
-
ben boynu kırılan duymuştum..
hafif sakatlananlarda duydum ama insanlar boyun kırarak stres atmazlar;hastalar boyun kırarak stres atarlar..