Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pogo

• HeArSe • 10 Temmuz 2007 19:31 • #529104
    benim koluma çivili bileklik çarpmıştı birinin fena sıyrılmıştı , o günden beri hem pogodan hemde o tip bileklik takan metalci tayfadan soğudum :)
  • rockci_kiz • 10 Temmuz 2007 20:25 • #529105
    vallah ben kasinda pearcingi vardi cocun vallah kasi acildi pearcing birini t-shirt üne takilmisdi iyghh pearcingden sogudum ama pogo dan degil pogo cok siddetli yapmasan gayet eglenceli birsey tadini kacirmicaksin herseydeki gibi bence
  • donald_cobain • 11 Temmuz 2007 02:34 • #529111
    nedense çoluk çocuk işiymiş gibi geliyor mümkünse geri çekilir izlerim
    o tarz bir eğlenceye girmem için 6 biradan fazlasını tüketmiş olmam gerekir anca o zaman..
    içimdeki çocuk ölmüüüş!
  • SlipknotSlave • 11 Temmuz 2007 19:57 • #529135
    evet aslında tahmin ettiğim gibi gelmiş mesajlar

belirttiğim gibi
    _Obituary_
    Bunun punk çıkışlı olmasıyla ilgisi yok. Sade ve sadece o kadar çok tehlike atlattık ki pogoda(ezilme,çizilme vs.)benden uzak olsun diyorum...
    nazmiyyeaah
    ya benim müzik anlayışımda IQ'su düşük atraksiyonlara yer yok. embesilce. kafası sağlam olan adam yapmaz. coş bağır zıpla da, başkasına ne saldırıyosun embo. sanatçıyı izlesene.
    punk yıkıcı müziktir saldırgan müziktir dolayısıyla bu müziğin ögeleri alkol, uyuşturucu ve sex e dayalıdır bu yüzden gereksiz şiddet, saçmalık ve aptallık olarak yorumlamak saçmadır sadece ülkemizdeki konserlerde adı pogo olsun hadi omuz tokuşturalım gibisinden bir olay değildir. bu yüzden metal konserlerinde -18 yaş tarafından itişip kakışıp adına pogo denmesini saçma buluyorum rotting christ sahnedeyken bile pogo yapanlar vardı sadece lol diyorum sonrada tabi bayanlar ve cüssesiz erkekler tarafından bu şekilde yorumlanıyor
    FuL_TeLiKe
    sanki dışkısı çıkarılmasa daha iyi olur..
    bahsettiğim biraz buydu birazda yukarda yazdığım şeyler, eğer mor ve ötesi gibi alternatif (soft,hafif herneyse sadece örnek) gibi bir grubun konserinde bulunan bayanlara zarar gelebilcek şekilde yapıyorsan yaptığın şeyin altı dibi yoktur.
    Single_FACTOR
    Direk Sadoizim bence
    kendinden geçmiş bir haldeyken insanın dur şuna değilde şuna vuruyum demesi gelmiyor pek ehe doğruluk payı var :)
    FuL_TeLiKe
    asırıya kacmazsa gercekten eglenceli..ama bazıları var ki insan bicmeye gelmiş gibi oluyolar..
    satırla pogo yapan hiç görmedim
    donald_cobain
    nedense çoluk çocuk işiymiş gibi geliyor mümkünse geri çekilir izlerim
    o tarz bir eğlenceye girmem için 6 biradan fazlasını tüketmiş olmam gerekir anca o zaman..
    içimdeki çocuk ölmüüüş!
    seninle 6şar bira içişip pogo yapmak isterim arkadaşım o zamanda çok yaşlandım artık elim ayağım tutmuyor deme :) ha sen 18 yaşından küçükler kanunen çocuktur diyorsan evet haklısın :)
  • syarar • 13 Temmuz 2007 20:23 • #529196
    Punk gibi o da gereksiz :))
  • BEATLES • 13 Temmuz 2007 20:27 • #529197
    severim pogoyu yaa:) gerçi kızlar yapmaz mapmaz derler ama arkadaşla omuzlarımızı çürüttük:)
  • numbie_X • 14 Temmuz 2007 00:37 • #529203
    açıkçası hiç denemedim,sadece şahit oldum yapılanlara.
    yani belli,çok eğlenceli bişey,kendime bişey olmayacağını bilsem ben de denemek isterim,hakkaten merak ediyorum ama,pogo yapayım derken işin bişeyini çıkaranlar korkutuyo beni,ezilme tehlikesi yüksek..
    kim başlatmış bu pogoyu,ayrıca rock/metal müzik türüne aitliği var mı?
  • craSSa • 14 Temmuz 2007 17:51 • #529225
    Pekçokları tarafından rock/metal konserlerinin vazgeçilmezi gibi görülse de bence lüzumsuz bir aktivite. Benim gibi pogodan pek hazzetmeyenler de arada kaynayabildikleri için öncelikle onlara saygısızlıktır. Ezdiğiniz bir adam efendi efendi konserini dinleyip gitme niyetindeki bir şahıs olabilir. Ayrıca bazı kendini bilmezler bu kargaşada koşup koşup hatun kişilere abanabiliyorlar ki daha büyük bir saygısızlıktır, kendilerine fırsat verilmemelidir. Kişisel kanaatimce, pogo, yapılsa bile tadında bırakılmalıdır, abartılmamalıdır. Gaza mı geldiniz, pogo başlatmak yerine headbang olayına girin. Kesmedi mi, sahne önlerindeyseniz stage diving yapın pogodan daha iyi. Bu arada uzun zaman sonra ilk kez yazıyorum foruma hey gidi günler... GaRaJ baya bi değişmiş.
  • SlipknotSlave • 14 Temmuz 2007 20:16 • #529235
    dimi ya dıkşın dıkşın pogo çok "pis" bir spordur
  • NeGüZeL_İsTnbL • 15 Temmuz 2007 22:30 • #529299
    zaten konser gibi bir aktivite de en çoşkulu seyirci en önlerde bulunur ve genellikle pogo ön sıralarda olur. Efendi efendi dinleyen insan arkadan izler. Bunun yolu yordamı budur. Ben şahsen oldukça sert geçen pogolara giren bayanlar da gördüm. bir seferinde mekanın birinde, bi iki dakkika ayakta durdular :D sonra bi kaçı yeri öptü, pogo durdu kibarca kaldırılıp gülüştükten sonra kendilerinin bu işi beceremeyeceğini anlayıp ait olduğu yere arka saflara geçtiler ama eğlenceli olduğunun farkına varıp düşeceğini bile bile yaptıklarından tebrik etmemek elden gelmedi doğrusu çünkü sağlam bi heyooo aldılar :D Konser alanında değil de bar ortamında iri yarı bi personel pogoyu takip edip riskli hareket yapanları o kalın kollarıyla durdurup şöyle fırlatıp atarsa daha güvenli ve zevkli bi hal alıyor:D