-
ilginç :D lacunanın örnek aldığı grupmuş o grup :D
ama gereğinden fazla da abartılıyor,ve diğer kadın vokaller tarafından çok seviliyo cristina,ilginç..ama evanescence piyasa grup gidin lc dinleyin denemsine de karşıyım,sonuçta cristina rolling sotnes a kapak olmuş bi şahsiyet artık...
-
Şahsen gençlerin Evanescence gibi ultra-mega uyduruk bi grubu dinlemelerindense lacuna dinlemelerini tercih ederim. Göz ve kulak zevkleri gelişir belki :) Ayrıca bi grubun piyasaya düştüğü için dinlenilmemesi de ayrı bi komiktir fakat Evanescence gibi tam MTV kölesi Amerikan gruplarının Türk insanı tarafından Lacuna gibi "esaslı" bir "müzik" grubuyla karşılaştırılmaları daha komik bence. Sonuçta tek amacı "para" olan bu tarz bi gruptan kazanılabilecek hiçbirşey yoktur. Bu grubun sözde "manyakları" TVde en çok ne empoze edilirse onları sünger gibi emen bi kitledir zaten. (Misal, 1998 yılında bahçivan kıyafeti giyen, 1999 yılında rollerblade yapan, şu aralar "emo" adı altında sokaklarda dolaşan insanların yok olduğu ya da yok olacakları gibi) Cristina'nın Rolling Stones gibi sağlam bi İngiliz dergisinde çıkması bence gayet normaldir. Sonuçta güzel bi kadın, dişiliğini de kullanmayı seviyo, öyle bi teklif gelince sen bile poz verirsin emin ol :) Ayrıca bu derginin kalitesi de malumdur herkesçe.
Söylemek istediğim asıl şey, Evanescene çıkmadan çok önceleri de Lacuna dinleniyordu, Evanescene bittiğinde de hala dinleniyor olacak. her ne kadar onlar kadar reklam yapmadıkları için o kadar para kazanamayacak olsalar da en azından sevdikleri için müzik yapanlar kategorisinde olacaklar insanların gözünde. Ben de buna saygı duyuyorum.
Bu grubun sözde "manyakları" TVde en çok ne empoze edilirse onları sünger gibi emen bi kitledir zaten. (Misal, 1998 yılında bahçivan kıyafeti giyen, 1999 yılında rollerblade yapan, şu aralar "emo" adı altında sokaklarda dolaşan insanların yok olduğu ya da yok olacakları gib
açıkçası evanescence fanıyım!ama alınmadım üstüme ve eva dinleycilerin çoğu da böyledir belki,ki eva nın fallendan da önce şarkılarını dinleyen biri olarak abartıldığını da düşünüyorum...ama lacunanın da piyasadan,magazinden uzak bir grup olduğunuiolsalar da ki değiller bunu istediklerini sanmıyorum...
-
ki kuruluş tarihi itibariyle ben de karşılaştırılmalarını doğru bulmuyorum,öyle çok da bağdaştırmıyorum..gene de dişiliğini gözümüze gözümüze sokmasın işte,bak simone ondan da tatlıiondan da güzel,ayrıca öyle çoookkkkk yetkin bi sesi de yok cristinanın...
-
ne olursa olsun hıc bı grup hakkında gereksız bunlarda canım gıbı sozler soylemek zorbalık olur.
emek var ortada sevmezsen dınleme kımse senı zorlamıyo.
yanılıyomuyum mıllet..!!!!
-
Haklısın ama sessiz kalmak gerek ;)
lacuna coil - humaneyi dinleyin boşverin :)
-
Bayan metal...
Ben kimseye "Gereksiz gruplara neden gerekli diyorsunuz" diye çıkışmıyorum. Kimsenin benimle aynı fikirde olmak zorunda olmadığı gibi, ben de kimse gibi düşünmek zorunda değilim. Fikir farklılıkları olmasa bugün ne evet mührü ne de o mührü bekleyen sıra sıra yuvarlaklar olurdu. Israrla söylüyorum, Lacuna Coil ve türevi gruplar olabilecek en gereksiz gruplardır. Biri çıkıp ta yok efendim değildir derse de peki derim, aferin derim. Tartışmak ta tartıştığımız grup kadar gereksiz çünkü.
-
hayır kötü desen sorun çıkmazdı,ama gereksiz diyince dinleyenlere de gidiyo biraz da laf...
-
gerçi dediğin gibi düşünce farklılığı..beni de çok bağlamaz :d
-
craSSa sana hitaben yazıyorum:
İlgilendiği müzik türleri:Heavy, thrash, death, black, doom, vesaire metal.
vesaire metalin içinde gotik veya doom gotik metal yok mu?
bu grubun gereksiz olduğunu nasıl farkettin farkettinse elinde kanıt var mı?
senin dinlediğin tarzdaki grupların hepsi gerekli, hepsi canla başla halk için mi çalışıyor?