-
herkes gitarist-herkes muzisyen-herkes
1 beden dersi hocamız vardı (beden eğitimi olan ders)..
o derdi öyle:"benimle sidik yarıştırmayın;ben hep uzağa işerim" diye..
.)
-
Güzel tespit ben "sahil gitaristi" değil; "akdeniz akşamları" ve ya "piknik gitaristleri" demeyi daha uygun buluyorum.
-
demek oluyor ki
sahil gitaristi > piknik gitaristi
bu mudur yani?daha bölünmedik ne kaldı hepsini bölelim anasını satiyim.
-
gitarist şantör diye berbat 1 espri yapar sustururum sizi..
.)
-
eyvala :]
-
benim bir sahilim bile yok :((
-
.)
-
insanlar sahilde piknikte gitar çalıp iki şarkı söyleyip mutlu oluyorlarsa bunun kötü ve ezik tarafı nedir ki? bence gitar çalıyorum diyen herkes üc beş kişi oturunca beraber soyleyebilecekleri 3 5 şarkı bilmelidir. müzik paylaşılınca güzeldir. bu benim görüşüm :) ama tabi "iki tıngırdat yeğenim" türü yaklaşımlar görsem, bende o gitarı o dayıların kafasında kırma isteği duyarım. duymam diyemem! size de tavsiyem gücünüz yetiyosa bu gereksiz şahıslara s******** deyin, diyemiyorsanız hemen olay yerinden uzaklaşın muhatap olmayın içinizden sövüp rahatlayın :)
-
ist/büyükçekmece sahilde kesimnde oturuyorum ama 2-3 senedir hiç sahile çıkmadım :) kumsalda ortamlar falan nasıl merak ediyorum.eskiden gitarını kapan geliyordu ama poz olsun diye, çok nadir kişiler çalıyordu.
hem sende piknikte çalarsın üzülme :D
-
Sahilde gitar çalınmaz, denize girip yüzülür! (3 senedir deniz görmedim...) Hem nereden bulucaz amfiyi elektriği?