Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

herkes gitarist-herkes muzisyen-herkes "jazz"cı..........

• BlackenedAmber • 29 Ağustos 2007 17:29 • #530857
    herkes gitarist-herkes muzisyen-herkes

Gitar da bir saz değil mi sonuçta?
  • _Backmasking_ • 29 Ağustos 2007 19:49 • #530859

ya o bende de oluyo boyle yolda yuruyemiyorum sirtimda gitar varken sirtindaki gitarla hava attiklarini sanan insanlar yuzunden beni de oyle insanlardan zannetmesinler diye kamufle etmeye calisiyorum bi de sahilde arkadaslarimlayken gitar calmaya utaniyorum yine bu insanlar yuzunden
  • DrumBanger • 29 Ağustos 2007 20:22 • #530860

Olumsuz ve de böyle ders verecek hiç bir yönü olmayan şeyleri takmamak gerek .
  • kare-te • 30 Ağustos 2007 04:39 • #530863

güzel tiki kız ayarlanır
  • BlackenedAmber • 30 Ağustos 2007 17:33 • #530869

Bence tamamen kendi sorunun. Doğal olmaya yapmacık hareket yapmamaya çalış sallasana sen insanları onlardan sana ne, senden onlara ne? Eğlencene bak.
  • FuL_TeLiKe • 30 Ağustos 2007 22:18 • #530879

tiki deyince hep aklıma rotring tikky vardı o geliyo..
    (sanırım çakma rotring idi kendisi,hala ayıkamadım..)

eskiden buralar hep tarlaydı..

konuya istinaden,,
    hayır arkadaşım sen gitarını taşı..
    onlara başka yolla cevap veremezsin..
  • pinus_antares • 31 Ağustos 2007 18:37 • #530886

Bir yerde haklısın. Ama şu yönden bir sakınca var. Başkalarının ne olduğunu düşünmeye başlarsan kendi müziğinden uzaklaşırsın. Sen müziği kendin için yapıyorsun,başkaları için değil. Bu böyle olduğu sürece kimin gitarist olduğu,kimin neye baktığı seni çok da alakadar etmez.

Bu yıl üniversitedeyken, kendi şehrimdeki arkadaşlarımı özledim,tatil arkadaşlarımı özledim. Yanımıza biralarımızı,şaraplarımızı alıp da gitarı da yanımızda bulundurup muhabbet arasında "aaa bak şimdi şu çok iyi giderdi" deyip, herhangi bir şarkıyı önce düzgün çalmaya başlayıp,sonunda şarkıyı patlatıp gülmekten yerlere yatmayı; ya da iyice slowlaşıp, herkesi ağlatmayı özledim. Öyle baktığın zaman ben de bir sahil gitaristi olabilirim.
  • tolqing • 31 Ağustos 2007 21:43 • #530893
    daha acındırıcı yazamadım yahu

boşver yyahu kim nereye bakarsa baksın sen müziğine bak..hem jim morrisonda sahilde keşfedilmiş varsın sahiller gitar dolsunn....
  • death_metal_e • 9 Eylül 2007 13:39 • #531088

yaşasın varolsun tüm gitaristler...
    müziğimizin bize yararı var zaten anlamayana (hoş,anlamazsa anlamasın)davul zurna da az..
    kimseye neden sırtımda gitar taşıdığımı anlatmak zorunda da değilim bu doğru..belli zaten tek bir amacım var..müziğe katkıda bulunabilmek-kendi yorumumu katabilmek..
  • linde_ • 10 Eylül 2007 14:46 • #531154

Nasıl böyle bir kanıya varabiliyorsun sayın orkuneu

Gitarist, gitaristtir. Nasıl ayırabiliyorsun ki sahil gitaristi, tuvalet gitaristi veya sokak gitaristi diye. Adamlar gitarla bütünleşmiş olabilir hayatı müzik olabilir. Bu işten para kazanıyor olabilir. Kusura bakma ama bu yorumunla kendini diğerlerinden çok üstün gördüğün belli oluyor. 22 yaşında birisin ve o yaşın olgunluğuyla konuşamamışsın. Her şeyden önce müzisyen mütevazı olur. Ör:Chuck Schuldiner,Yavuz Çetin Profesyonel olarak çalanlar ayrıdır, amatör olarak çalanlar ayrıdır, zevk için çalanlar ayrıdır. Sen zevk olsun diye çalan adamı küçümsersen. Senin iç yüzün ortaya çıkar. Bu kadar kendinizi ilahlaştırmayın. İşinizi yapın yapacaksanız...