Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pink Floyd'a Erişme

• DrumBanger • 7 Ağustos 2007 03:55 • #530243
    Arkadaşlar bir kaç gündür düşünüyorum neden herhangi bir grup Pink Floyd'a yaklaşamamıştır ? Yani onları iyiden farklı kılan bir şeyler vardır Dünya'daki en iyi grup demeyiz onlar için . Ama en iyi dediğimiz adamlar onlara yaklaşamaz bile . Nedendir sizce ?
  • delik beyin • 7 Ağustos 2007 05:02 • #530244
    valla jonny rotten "i hate pink floyd" tişörtünü giydiği gün sex pistols pink floyd'u yerle bir etmiştir diye düşünüyorum.
  • Single_FACTOR • 7 Ağustos 2007 15:57 • #530265
    satış konusu ise; Dünyada tüm zamanların ençok satan albümlerinde
    1. numara M.Jackson THRILLER ile 46 milyon sattı .
    LSD döneminde Genesis "Selling England by the pound" albümüyle "Wish you were here"'a Kafa tutmayı başarmıştır.
    Küçümsemek olarak algılanmasın çok severim ancak, müzik tarihinde Bence Rolling stones, Queen, Beatles varken ilk etapta düşünülecek bir grup değildir.
  • Soulforger • 7 Ağustos 2007 16:50 • #530266
    Pink Floyd kadar bilinmemesine rağmen Camel bence P.Floyd'dan daha iyidir.
  • soulpower • 7 Ağustos 2007 18:19 • #530270
    bence pink floyd üyeleri kendilerini ulaşılamaz gördükleri için durum böyledir.. the wall albümü dışında hangi albümleri grubu çok farklı kıldı ki.. adamlar kendi kaprislerinden kendilerine erişemiyo ki bizde onlara erişelim..
  • SlipknotSlave • 7 Ağustos 2007 18:48 • #530272
    neden en iyiye ihtiyaç duyuluyor ki ? seversen dinlersin bence en sevdiğin en iyisidir, sana istediğin duyguları katabilen/verebilen müzik en güzelidir.
    zira linkin park benim için pink floyddan daha değerlidir. ha şimdi diyeceksiniz linkin park müzik mi yapıyor bilmemne mi yapıyor.
    zevk işi derim, müzikal açıdan bakarsak önümüze bütün virtüözleri koyup "hadi bakalım çalın kim daha hızlı" gibisinden bir sidik yarışına girmiş olunur. anlamsızdır. saçmadır. herşeyden önce ruh, bunu kimisi linkin parktan alır kimisi slipknottan alır kimisi pink floyd kimisi metallica şu bu o zevkinizi böyle şeylerle köreltmeyin derim.
  • Single_FACTOR • 7 Ağustos 2007 20:08 • #530273
    CAMEL iyidir.)
  • DrumBanger • 7 Ağustos 2007 20:37 • #530274
    En iyiye ihtiyaç değil duygulu çalma bakımından . Yani bence Dünya'nın en iyi gitaristi David Gilmour'dur ama sorduğum soru şudurki neden tekniğin dışında duygu olarak onlara bir yetişebilen yok ? ( Ki bu da benim görüşüm )
  • berry88 • 8 Ağustos 2007 01:54 • #530278
    Pink Floyd un farkı şarkı sözlerinde gizlidir bence. Soloları evet çok iyi hatta sanırım Comfortably Numb solosu dünyanın en iyi 10 solosu olayında birinci seçilmişti ama benim için en önemlisi şarkı sözleri.
    Her şarkısı için ayrı bir hikayeleri var ve hiçbir zaman bunu direkt olarak dinleyiciye aktarmıyolar. Çeşitli kelime oyunları ya da sembollerle üstlerini örterek veriyorlar. Nasıl ki Queen in Bohemian Rhapsody si yıllardır gizemini korumaya devam ediyosa Pink Floyd şarkıları da aynı gizemi hala içlerinde barındırıyorlar. Birçok kişi birçok tez öne sürmüş ama bu tezler 'kişisel çıkarım' olmaktan öteye geçememiştir. Evet, elemanlarının kibirleri de eklenince ortaya şimdiki Pink Floyd çıkmış. Yani bu kadar basit anlatmak ne kadar doğrudur yanlıştır bilinmez. Ama kendini beğenmişlikten dinleyicileri bile nasiplerini almışlardır. Öyleki; Pink Floyd dinlemenin (dinleyebilmenin) bir ayrıcalık olduğunu düşünen çok hayranını gördüm, tanıdım. Evet her grubun bir ayrıcalığı vardır ama bunu 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun?' a getirmenin de bir alemi yoktur. Nedir canım yani iki ironi bir sembol keşfettiniz diye dünyanın en zeki insanı haline gelmediniz ya!

Öyle yani:)
  • berry88 • 8 Ağustos 2007 02:01 • #530279
    Bir de şimdi Pink Floyd hayranları ayaklanmasın. Hepiniz için demiyorum!
    :)..zeytindalı..