Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla 5 !

• A Dead Castle • 16 Eylül 2007 19:03 • #531310
    :)

Pohaaa süper bir cevap.Bu kafayla devam edersiniz o zaman ne diyim.

Daha ne demeye çalıştığımı anlamamışsın ki sen,birde yorum yapmaya çalışıyorsun :))
  • linde_ • 16 Eylül 2007 19:03 • #531311
    Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla Saçmalığı

Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla!
    [262 kez okundu]•A Dead Castle•
    14 Nisan 2007 Cumartesi / 20:42
    Dinlemedim abi ben piyasacıyım.

İbrahim Tatlıses-Cano Cano
    Van-tu-tıri-Forrooooooo

Bende sana gülüyorum :) İnsan yaptıkları şeylerin arkasında durmalı döneklik etmemeli. Önceden söylediklerinle çeliştiğini görüyorum
  • A Dead Castle • 16 Eylül 2007 19:05 • #531312
    Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla Saçmalığı

Tepkimi orda bile koymuşum helal bana

Buda çelişmediğimin bir kanıtı :))
  • A Dead Castle • 16 Eylül 2007 19:20 • #531313
    Son Sözüm Şudur Bu Konu Hakkında

Genel olarak dikkat ettim,üsttekinin dinlediğini yorumlama diye bir olay yok.Bu gözler önünde.Benimde demeye çalıştığımşey şuydu kısaca;

* İlla kendi dinlediğin havalı parçayı kalın puntolar halinde yazıcam diye,bi üsttekinin dinlediği şarkıyı dinlemiyorum,bilmiyorum şeklinde saygısızca yorumladığını zannedip birşeyler yazmamak lazım.Onun yerine bırak o şarkıyı bilen adam gibi bir yorum yapsın,sende kendi bildiğin bir şarkıyı gördüğün zaman hem kendince parçaya yorum yaparsın,hemde o sırada kendi dinlediğin parçayı yazarsın

Bakıyorum eleman(lar) 5 kişi geçince hemen dinlediği şarkıyı patlatıyor,bi 5 kişi geçince yine kendi parçasını yazıyor.Nedir bu kendi dinlediği parçayı sürekli olarak yazma merakı anlamadım ben.

Neyse fazlada uzatmıycam bu konuyu zaten.İsteyen arka arkaya 50 defa yorum yapsın,isteyen dinlemedim deyip kendi şarkısını kalın kalın yazsın.Kendi dinlediği parçanın dinlemedim,bilmiyorum şeklinde değersizce yorumlanmamasını(!) isteyen varsa devam edebilir ne diyim :)
  • HeArSe • 16 Eylül 2007 19:29 • #531314
    höh!

çok saçma.seni nasıl bu mantıkla müdür yapmışlar anlamadım.enstruman forumunda hangi pedalı alayım diyen bir adama bilmiyorum demek gibi bir şey senin söylediğin.zaten başlıktada diyor yorum diye.yorum yapman için önce bilmen gerekir.

edit: herkes bilmediği şeyler hakkında başlıklara mesaj yazsaydı her başlığın mesaj sayısı 1000 olurdu.

bu başlıklar biraz oyun gibi gelebilir ama her oyunun bir kuralı vardır.
  • ugly bitch • 17 Eylül 2007 01:55 • #531321
    e ben de yazem barii
    tool- soberr !!!!!!!!!!!!!!
  • beklicem321 • 17 Eylül 2007 02:58 • #531327

Peki. Sen bilmediğin bir grup çıkarsa karşına yorum yapmazsın. Bu kadar basit. Yorum yapanlara laf atma, bilmiyorum diyorsa bilmiyordur. Kendi dinlediği şarkıyı yazar ona getirilene yorum yapılmasını bekler. Ondan sonra yazacak olan da bilmiyorum derse yapacak birşey yoktur.

Bu, her yazılan şarkının, sonraki tarafından dinlenilmesi zorunluluğu getirir. Yorum yapacak olan kişi o şarkıyı bilmiyordur, şarkıyı arayacak belki de bulamayacaktır. Sonra başka biri o yorumu (yazılan şarkıyı) görecektir. O da dinlememiştir. Ondan sonraki de, ondan sonraki de... Al sana kısır döngü. Biz burda bu döngüyü devam ettirmek için uğraşıyoruz(sizler de öyle).
    Demek istediğim odur ki, bu "o şarkıyı bilmiyorum, bilen kişiyi beklemektense 'bilmiyorum' der ve dinlediğim şarkıyı yazar, konunun devamını sağlarım." demektir. Ben de isterim dinlediğim şarkının benden sonraki tarafından bilinip, yorum yapılmasını. Her zaman olmuyor, olmaz da!

Kolay gelsin..

Ha bu arada dinlediğim şarkı;

Justin Walter - Jumpin' Room
  • metalikmanyak • 17 Eylül 2007 06:34 • #531328
    Tool sevmiyorum ben.. :)

Cradle of Filth - Rise of the Pentagram
    Thornography'nin en güzel parçası bana göre.. Fazla melodik ve senfonik bir şarkı. Dinlemeyenlere tavsiye ederim..
  • mansons pain • 17 Eylül 2007 11:56 • #531336
    ah cradle of filth kim ne derse desin çok severim
    zaten melodik ve senfonik şarkıları da çok severim

bende carpathian forest-its darker than you think 'i dinliyorum :)
  • beklicem321 • 17 Eylül 2007 13:18 • #531339
    dinlemedim, bilmiyorum..

björk - violenlty happy