Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla 5 !

• Rock_forever • 17 Eylül 2007 13:26 • #531340
    dinlemedim,bilmiyorum...

drowning pool-let the bodies hit the floor !
  • linde_ • 17 Eylül 2007 13:30 • #531341
    Carpathian Forest çok sağlamdır dolayısıyla parçalarıda. Ama en sağlam parçası kanımca Skjend Hans Lik'tir. Videosu ve parçanın melodisi insanın kanını dondurabilir.

Şu an dinlediğim parça:

Negura Bunget - Plecaciunea Mortii
  • HeArSe • 17 Eylül 2007 13:51 • #531342
    cevap!

afedersin ama çok boş konuşuyorsun beklicem.%30 gibi bir oran "bilmiyorum" dese hadi eyvallah ama bu başlıkta tam tersi.yazılan mesajlara göre kimse bir b*k bilmiyor.
    bu başlığın amacı ; biri girsin foruma istediği şarkıyı yazsın,araya birde bilmiyorum sıkıştırsın o kadar.

o dediğin kısır döngü sizin gibi tembel inasnlardan kaynaklanıyor.öyle millete bilmiyorum geç dersen kimse bir halt yazmaz.
    eğer senin döngüyü devam ettirmekten kastın bilmiyorum geç ise, eyvah eyvah...
  • beklicem321 • 17 Eylül 2007 20:07 • #531344
    drowning pool'un en sevdiğim albümü sinnerdır.. dinlerim severim hatta şu anda
    drowning tool - sermen i dinliyorum :)
  • beklicem321 • 17 Eylül 2007 20:34 • #531346
    cevap!

Bilmemek suç değildir. Bilmeyince "hönk" diye bakacaksa bu forum hiçbir iletişime yaramaz. Siz "elit" insanlar kendi gruplarınız hakkında konuşur durursunuz. ve bu da hiç hoş kaşılanmaz. Bir Drowning Tool, bir Grave'yi, bir Hammerfall'u, bir God Dethroned'u bilmeyen çıkabilir, çıkacaktır da. Bu iletişim aracı sizin "mantığınız"la yürümez. Biz yürütmeye çalışıyoruz. Biraz dürtüyoruz ama yürüyor.

Yerinde daire çizmiyor ;)

Şu anda dinlediğim parça;

God Dethroned - The Christhunt

Sonraki dinleyeceğim parça;
    Killer Team of Satan - Your God's Fucking Sun
  • metalikmanyak • 17 Eylül 2007 23:18 • #531350
    Dinlemedim vallah. Hatta duymadım bile. Ne tarz bunlar?

James Brown - Get on the Good Food
  • linde_ • 17 Eylül 2007 23:27 • #531351
    Romanyalı bir pagan black metal grubu dinle seversin..
  • metalikmanyak • 17 Eylül 2007 23:29 • #531352
    Bakacağım. :)
  • SlipknotSlave • 18 Eylül 2007 00:33 • #531353
    Son Sözüm Şudur Bu Konu Hakkında

dediklerinde çok haklısın, bir şarkı yazıyorsun hemen altına dinlemedim, bilmiyorum falan diye geliyor amaç gerçekten kişilerin dinlediği müziklere iyi ya da kötü olarak yorum yapmak mı yoksa ben şunu bunu dinliyorum diye gösteriş yapmak mı ? dinlemedim bilmiyorum diye gelen yorumlara şahsen alınıyorum, böyle kelimelerle yorum yapılacaksa neden yazıyoruz ki o zaman şarkıları yani bilen biri çıkana kadar aynı şarkıyı mı yazalım ?
  • delik beyin • 18 Eylül 2007 01:37 • #531354
    Son Sözüm Şudur Bu Konu Hakkında

a dead castle gayet haklı.. insanların dinlediği şarkıları "bilmiyorum", "duymadım" şeklinde geçiştirip kendi şarkısını kalın kalın puntolarla yazmak bence de pek normal bir davranış değil. dediği gibi madem yorum yapmak istiyorsun bildiğin şarkıya yorum yap, bilmiyorsan bildiğin şarkının gelmesini bekle, madem bu başlığı birkaç mesajda bir cevaplayacak kadar sık takip ediyorsun, en piyasacı adam olsan bile mutlaka bildiğin bir şarkıya rastlarsın. burda amaç dinlediğin şarkıyı yazmak değil, başlıkta da yazdığı gibi "üsttekinin dinlediği müziği yorumla"mak. önce yorumunu yaparsın, sonra dinlediğin şarkıyı yazarsın bir bilen de ona yorum yapar. hearse arkadaşımın da dediği gibi bu başlığın altında bilmiyorum yazmak, hangi pedalı alayım başlığına bilmiyorum yazmakla eşdeğerdir. herkes her fikri olmadığı başlığa bilmiyorum yazsa sizce nasıl olur?