Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dinlenen müzik tarzının alkol ve sigara üzerindeki etkileri

• linde_ • 18 Ekim 2007 23:38 • #531895
    Sorunu tam okumadığım için böyle oldu :)

beklicem'in aynısı yaşımı biliyorsun zaten..
  • kare-te • 18 Ekim 2007 23:52 • #531896
    kafadan sallıyabilirsin... konu, sana yardım etmek değil aslında
    iki kelime yazmak güç değil ben başka birşeye deinmiştim müzik tarzı ve alkolün etkisi birbirine nasıl odaklanmış durumda çözemedim.
    Umarım öğretmenin çok akıllı biri değildir.
    23 tarzım yok bluesa ilgim var alkol hiç kullanmadım.

girdiğimiz sitelere göre alkol kullanma oranımızıda birdahaki tezine bekliyorum.
  • Rock_forever • 19 Ekim 2007 00:00 • #531897
    19- heavy,death,black vs...içki yok... kumar yok...sigara arada bi... :D
  • Aria GalaCtiCa • 19 Ekim 2007 00:18 • #531899
    Öğretmen akıllı da ders "istatistiğe giriş" olunca çok dallı budaklı ödevler vermiyorlar bize. Bu da ilk projemiz. Yani içlerinde en dandik olacak olanları. Veriler arasında bir ilişki olmadan istatistik tutmayı deneyeceğiz. Tıpkı gitar deslerinde ilk parmak egzersizi verdikleri gibi.
  • kare-te • 19 Ekim 2007 00:25 • #531900
    Anlamadın sen beni parametrik olmayan istatistikler zeka istemez mi?
    sen daha birbirine uyan birşeyler bul derim eğer zamanın kısıtlı değilse. ya da neyse ya sen salla benim adımada içiyo içmiyo gibi.
    ama ilginç olmaya özen göster.
  • metalikmanyak • 19 Ekim 2007 05:32 • #531901
    Dinlediğim müzik türleri: Gothic, Latin, Pop, Klasik müzik, Funk, Jazz, Heavy metal, Klasik rock, Soft rock, Hard rock, Blues, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Klasik Türk Müziği, New age, Etnik müzik, Doğaçlama, metalcore, power, black, death, glam, AOR, thrash, *senfonik metal*...vs...vs..
    İçki:30 Ağustos'tan beri nefret ediyorum.
    Sigara:Kendimi bildim bileli tiksiniyorum.
  • SlipknotSlave • 20 Ekim 2007 03:20 • #531909
    dinlediğim müzik türleri: her türden 1 şarkı dinlediğim için hepsini dinlemiş özümsemiş benimsemiş ve geçişsemiş sayılırım vsvs.
    içki:29 ekimde bırakmaya söz verdim 10 kasımda ama ne yapcam bilmiyorum
    sigara: hergün içerim ama çok nefret ederim cidden bak, otobüstede içenleri dövüyorum o kadar nefret ediyorum hatta küçükken amcaların kucağına çiş yaparmışım
  • metalikmanyak • 20 Ekim 2007 11:00 • #531910
    Gidin kendi zekâ seviyenizdeki insanlarla muhatap olun.
  • Soulforger • 20 Ekim 2007 11:27 • #531911
    19 yaşındayım , Heavy/Thrash metal ağırlıklı olmak üzere metalin bir çok türünü dinlerim. Sigara ağzıma sürmem , alkol ise arada bir sevdiğim insanlarla toplanırsam abartmadan içerim. Ama yine de bu sarhoş kafayla kadıköy'den dönerken cep telefonumu kaybetmemi engellemez :D

Bu arada uyarına rağmen amaçsız , salakça yazanlar olmuş. Bakmayıver , öyle eğleniyorlar :)

Kolay gelsin :)
  • kare-te • 20 Ekim 2007 13:15 • #531913
    Ben 10 senedir sıgara içiyorum daha bir bağımlılığını göremedim